標題: 您會食回頭草嗎? [打印本頁]

作者: 雷達    時間: 2006-3-15 09:58     標題: 您會食回頭草嗎?

白羊座

白羊座係會食回頭草,不過咪開心得咁早住,要小心,佢轉頭可能就會飛返你,之所以回頭,全部都係為啖氣。

金牛座

基本上金牛座係最唔抗拒食回頭草的星座,只要對方主動D、態度又誠懇D,而佢本身又未有拖拍住,佢一定食!

雙子座

要翻兜雙子座存有一定難度,而且兜得到都唔係好事,因為對佢而言,散?黐返都冇乜意思,其實雙子座人好理智!

巨蟹座

巨蟹係典型見過鬼就怕黑的星座,你飛過佢又忽然返轉頭,佢點都對你有好大保留,要翻兜,畀多D誠意佢睇啦!

獅子座

獅子座會唔會翻兜就好睇你搵佢時佢仲鍾唔鍾意你,如果佢已經唔再愛你,到時你做乜都冇用,佢只係應酬你咋!

處女座

講到回頭草,對多情的處女座講都幾難抗拒,不過要留意,食回頭草還食回頭草,一有其他正草佢即時飛起你!

天秤座

對於天秤座只要你出多兩分力,佢絕對唔會令你失望,但咪開心得咁早,佢冇話剩係食你呢棵回頭草!可能同時食幾棵!

天蠍座

哇!你竟然夠膽叫天蠍座食回頭草?仲要係你飛佢?老實講,呢段關係一定冇好結果!願神保佑你!自求多福!

人馬座

響人馬座的世界入面只有佢飛人同和平分手,既然都分了手,仲食咩回頭草!佢最多畀個觀音兵你做!你係佢敵人!唔係情人!

山羊座

要搵山羊座食回頭草?你自己衡量下值唔值得,因為佢肯食背後一定有佢的原因,但個原因肯定唔係愛,小心你本存摺啦!

水瓶座

對水瓶座講,由你提出分手一刻開始大家已經唔再係同一個星球的人,所以你咪天真到以為佢會復合,慳返啖氣啦!

雙魚座

通常D人一定會以為雙魚座係最容易翻兜的星座,係,表面上係,但以後你一定冇好日子過,佢會慢慢折磨你
作者: pandakwok    時間: 2006-3-16 04:16

見過鬼就怕黑囉...
作者: scorpiofai    時間: 2006-3-18 11:53

QUOTE:
Originally posted by pandakwok at 2006-3-16 04:16 AM:
見過鬼就怕黑囉...

=.=..hehe
你見咩鬼怕黑......屎眼鬼=.="
作者: 牙仔*    時間: 2006-3-25 18:35

巨蟹座

巨蟹係典型見過鬼就怕黑的星座,你飛過佢又忽然返轉頭,佢點都對你有好大保留,要翻兜,畀多D誠意佢睇啦!

哦哦
作者: Carson    時間: 2006-3-28 23:02

天蠍座

哇!你竟然夠膽叫天蠍座食回頭草?仲要係你飛佢?老實講,呢段關係一定冇好結果!願神保佑你!自求多福!
作者: digimonx    時間: 2007-6-16 22:28

獅子座

獅子座會唔會翻兜就好睇你搵佢時佢仲鍾唔鍾意你,如果佢已經唔再愛你,到時你做乜都冇用,佢隻係應酬你咋!

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0