標題: 咁我應該點做呀?? [打印本頁]

作者: 86    時間: 2006-3-10 17:18     標題: 咁我應該點做呀??

我一直鍾意一個女仔 而佢係知我鍾意佢架 但係佢一直當我係好朋友 而咁樣可以以朋友既身份陪住佢 我都好滿足架喇 不過,佢呢排拍返拖 我有d唔開心 我都知自己冇可能同佢一齊 而佢又係好多人追架 佢拍拖只係遲早既事 所以我都預左佢會拍拖架 但係,我依家唔知點算 我真係好鍾意佢架!!!!!! 但又知自己襯唔起佢 係冇可能同佢一齊架~! 咁我應該點做呀??
作者: 啊灰    時間: 2006-3-10 17:27

愛一個人不需要擁有,只要希望她幸福就行
作者: 強~!    時間: 2006-3-10 20:27

上馬la,.你又無錯
作者: sharision    時間: 2006-3-11 18:36

默默地守護住佢吧
作者: 無劍刀客    時間: 2006-3-11 18:49

襯唔起佢... 事在人為既姐... 上馬喇巴打...
作者: 雷達    時間: 2006-3-11 21:02

咁似以前既我既......?
作者: 雀BirD    時間: 2006-3-12 18:26

只要你自己覺得係岩ge...就去做啦... 感情e d野...冇話邊個唔襯邊個ge... 你未努力過,未試過又點知唔得呢~ 如果你在意人地ge睇法...咁即係證明最介意,最認為你襯唔起佢ge人就係你.... 精神上支持你呀... 不過...我個人認為...佢e+拍緊拖....e+同佢講好似唔係咁好.... 一直守護她吧,直到你生命中的守護神出現
作者: 月。星夜Φ    時間: 2006-3-12 18:41

我又未試過鐘意人 佢又知嘅話你咪試下單方面要求開始先囉 1)成功 兩個開始發展 2)失敗 大方,我地都係好朋友
作者: 86    時間: 2006-3-13 17:27

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2006-3-11 09:02 PM: 咁似以前既我既......?

真唔真呀~??
作者: 86    時間: 2006-3-13 17:30

QUOTE:
Originally posted by 月。星夜Φ at 2006-3-12 06:41 PM: 我又未試過鐘意人 佢又知嘅話你咪試下單方面要求開始先囉 1)成功 兩個開始發展 2)失敗 大方,我地都係好朋友

失敗左 , 可能朋友都唔可以做呀~!! :037: :037: :037:
作者: 夜影    時間: 2006-3-17 12:14

你而家同我o既處境一樣
作者: 夜影    時間: 2006-3-17 13:38

我覺得,對方鐘唔鐘意你係另一回事 只要你仲係鐘意佢,我問你,你會唔會等??
作者: f53254    時間: 2006-3-30 22:29

咁煩,不如唔好愛
作者: 天龍仔    時間: 2006-7-9 23:00

我都好似係咁.....但係個女仔冇話咩野.....一直避開我....直到我講中意其他個人......佢先很睬下我......不過我仲係中意佢....我話中意其他人係唔想佢避開我......而家我地咪又係好朋友....如果你真係中意佢.....就俾佢自己簡.....我都經歷過咁o既野....果陣時我都好hurt....係咁打俾朋友喊.......直到我覺得真係要離開佢...我島冇事

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0