標題: 遇上愛如何? [打印本頁]

作者: 米B    時間: 2005-12-29 01:09     標題: 遇上愛如何?

喂呀''''如果你地遇到喜歡/愛的人會點樣樣呢???:006:
作者: 雀BirD    時間: 2005-12-29 11:19

米姐~你做咩咁問先~~莫非..........................

ed問題....就要問下d經驗豐富ge人啦~例如識左唔夠2個月就追到人ge矮仔文啦~
又或者同樣經驗豐富(自認)ge陵少啦~~

至於我呀~你都知架啦~.....婆婆媽媽咁~一定唔會即刻同佢講架啦~~
等耐d...同佢fd左先算...可能一世都唔會同人講tim....(雖然今次最後都講左....衰左)
作者: 森魔    時間: 2005-12-30 14:55

QUOTE:
Originally posted by 雀BirD at 2005-12-29 11:19:
米姐~你做咩咁問先~~莫非..........................

ed問題....就要問下d經驗豐富ge人啦~例如識左唔夠2個月就追到人ge矮仔文啦~

至於我呀~你都知架啦~.....婆婆媽媽咁 ...

肥雞衰左唔好跳樓....住,
過哂d身家比我先跳.....
作者: 森魔    時間: 2005-12-30 15:00

我印象中miss葉好似講過句咁既野,唔知我有冇記錯呢........
*成功或失敗也好,表白左先,最少令自己唔會後悔*
作者: 米B    時間: 2005-12-30 19:58

QUOTE:
Originally posted by 雀BirD at 2005-12-29 11:19 AM:

wowo~~!!!!

我開得就係打算所以人都會答ga!><

甘你我都知係點樣樣ga!啦~~!!!!:035:
作者: 米B    時間: 2005-12-30 19:59

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2005-12-30 03:00 PM:
我印象中miss葉好似講過句咁既野,唔知我有冇記錯呢........
*成功或失敗也好,表白左先,最少令自己唔會後悔*

岩聽'''''

but如果真係失敗左都好難受ga!!!!

超難過姐'''
作者: 森魔    時間: 2005-12-30 21:04

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2005-12-30 19:58:

wowo~~!!!!

我開得就係打算所以人都會答ga!><

甘你我都知係點樣樣ga!啦~~!!!!:035:

哇哇哇~肥雞都知.......知d咩野呢?
回回好喎肥雞+- -v
作者: 森魔    時間: 2005-12-30 21:07

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2005-12-30 19:59:

岩聽'''''

but如果真係失敗左都好難受ga!!!!

超難過姐'''

難過同後悔,前者係知道果答案,後者係未知.....
睇你點選......

重有呀!你都未答肥雞個問題......
作者: 雀BirD    時間: 2005-12-30 22:30

題外話....有一件事...如果你e+唔做..你將來會有一個永遠ge遺憾...遺憾自已點解唔做...
而做左...就有非常非常大機會失敗...會後悔....
咁你會點揀?
會揀唔做....雖然會遺憾...但係起碼都仲有少少"希望"...個心會好過d...
定係做左先算呢??
作者: 雀BirD    時間: 2005-12-30 22:32

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2005-12-30 02:55 PM:

肥雞衰左唔好跳樓....住,
過哂d身家比我先跳.....

衰左都差唔多成年啦....要跳都唔係e+跳啦....
反而係我同你講咁講至岩~~
作者: 米B    時間: 2006-1-1 22:42

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2005-12-30 09:07 PM:

難過同後悔,前者係知道果答案,後者係未知.....
睇你點選......

重有呀!你都未答肥雞個問題......

答咩問題呀???唔明wo!!!
作者: 米B    時間: 2006-1-1 22:45

QUOTE:
Originally posted by 雀BirD at 2005-12-30 10:30 PM:
題外話....有一件事...如果你e+唔做..你將來會有一個永遠ge遺憾...遺憾自已點解唔做...
而做左...就有非常非常大機會失敗...會後悔....
咁你會點揀?
會揀唔做....雖然會遺憾...但係起碼都仲有少少"希望&q ...

我會覺得當係唔知個結果時你會選去講''

但當係知個結果你就唔會去講''

um....真係好難選呀!>< but比左我'''我念我會選擇表白''' 哈哈
作者: 森魔    時間: 2006-1-2 15:09

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2006-1-1 22:42:

答咩問題呀???唔明wo!!!

QUOTE:
Originally posted by 雀BirD at 2005-12-29 11:19:

頭果句囉~
我地林氏八掛專員,最鍾意就係八野 - -+
作者: 森魔    時間: 2006-1-2 15:14

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2006-1-1 22:45:

我會覺得當係唔知個結果時你會選去講''

但當係知個結果你就唔會去講''

um....真係好難選呀!>< but比左我'''我念我會選擇表白''' 哈哈

得同唔得既機會都係一半一半,如果係我,我會揀將個機會,變成生活既動力,生活有個動力唔係幾好咩.......
作者: 米B    時間: 2006-1-2 18:32

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2006-1-2 03:14 PM:

得同唔得既機會都係一半一半,如果係我,我會揀將個機會,變成生活既動力,生活有個動力唔係幾好咩.......

答你個問題仔先:::知到d咩呀!!都無咩知道啦~~!!嘻嘻

動力???這係你會選擇唔表示??? 或者有時候只要暗戀比真的戀愛來的更好'''

那難到你就能做到她幸福你就幸福嗎??

我有時候都覺得自己可以';但要我做到可真是好難哦!!!!
作者: 森魔    時間: 2006-1-2 20:25

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2006-1-2 18:32:

答你個問題仔先:::知到d咩呀!!都無咩知道啦~~!!嘻嘻

動力???這係你會選擇唔表示??? 或者有時候只要暗戀比真的戀愛來的更好'''

那難到你就能做到她幸福你就幸福嗎??

我有時候都覺得自己可以';但要我做 ...

乜你咁架- -答完等如冇答~
係呀!我揀唔表示!個人認為暗戀比戀愛好,因你暗戀緊人,你個心就唔會有空虛,唔會冇所寄託,但如果其中一方唔係真正,或且係只係唔想傷害你,咁既戀愛就要想盡辦法去維持,但係每個人都唔知對方,係真係愛你,定係同情你又或且係其他原因,既然係咁不如唔知個結果仲好!

上面個都叫答案,唔算呀~答得清楚d喇.......
作者: 細葉∼    時間: 2006-1-3 23:28

QUOTE:
Originally posted by 雀BirD at 2005-12-29 11:19 AM:

至於我呀~你都知架啦~.....婆婆媽媽咁 ...(雖然今次最後都講左....衰左)

(雖然今次最後都講左....衰左)<---邊個???
作者: 細葉∼    時間: 2006-1-3 23:39

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2006-1-2 08:25 PM:

係呀!我揀唔表示!個人認為暗戀比戀愛好,因你暗戀緊人,你個心就唔會有空虛,唔會冇所寄託,但如果其中一方唔係真正,或且係只係唔想傷害你,咁既戀愛就要想盡辦法去維持,但係每個人都 ...

照你咁講,個個都唔講

唔有人拍拖囉"""

邊有人會預知架...///

雖然我都比較鐘意暗戀人...

[ Last edited by 細葉∼ on 2006-1-3 at 23:43 ]
作者: 森魔    時間: 2006-1-4 12:12

QUOTE:
Originally posted by 細葉∼ at 2006-1-3 23:39:

照你咁講,個個都唔講

唔有人拍拖囉"""

邊有人會預知架...///

雖然我都比較鐘意暗戀人...

[ Last edited by 細葉∼ on 2006-1-3 at 23:43 ]

尼個世界有咁多人,緊會有人唔同既!
拍拖有幾多個真係可以去到結婚或且真係可以唔分開!
(以上個人睇法- -)
作者: 米B    時間: 2006-1-9 02:21

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2006-1-2 08:25 PM:

係呀!我揀唔表示!個人認為暗戀比戀愛好,因你暗戀緊人,你個心就唔會有空虛,唔會冇所寄託,但如果其中一方唔係真正,或且係只係唔想傷害你,咁既戀愛就要想盡辦法去維持,但係每個人都 ...

或者你講的岩ga!  可能個個人都唔同啦’’’

尊重你的決定∼∼!!!
作者: 森魔    時間: 2006-1-9 12:20

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2006-1-9 02:21:

或者你講的岩ga!  可能個個人都唔同啦’’’

尊重你的決定∼∼!!!

查實尼d野自己想點就點架喇!
你想冇人可以阻到你,你唔想有冇人你都唔會去!
自己楝返自己想點啦∼∼
作者: 米B    時間: 2006-1-18 11:42

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2006-1-9 12:20 PM:

查實尼d野自己想點就點架喇!
你想冇人可以阻到你,你唔想有冇人你都唔會去!
自己楝返自己想點啦∼∼

我都知道''''  我post出梨都只係想知道大家如何選姐....
:021:

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0