標題: 真係有龍族2...唔係講笑 [打印本頁]

作者: 小云子    時間: 2005-12-10 11:32     標題: 真係有龍族2...唔係講笑

真係有龍族2...唔係講笑

這是巴哈SOS Online的遊戲簡介。

http://newodin.gamer.com.tw/1/9141.html

遊戲簡介
  《SOS》是一款由韓國 ALEA 公司研發的射擊對戰型休閒遊戲。與傳統的休閒對戰網路遊戲不同,《SOS》打破常規,一改單純以對戰取勝的模式,提出了對戰+合作闖關(情節模式)的理念。在遊戲方式上,除對戰射擊、近距格鬥外,《SOS》還加入了一定的動作元素,遊戲者可通過跳躍並靈活的利用障礙物躲避攻擊,這一點在情節模式中挑戰 boss 非常重要。

身為一款休閒遊戲,《SOS》同樣擁有豐富的紙娃娃系統,玩家不但可以選擇個性化的人物造型、武器、道具,包括鹹蛋超人等知名形象也都涵括其中。遊戲雖然沒有複雜的故事背景,但是透過漫畫式的畫風和輕鬆暢快的背景音樂,玩家還是可以領略遊戲的愉快。

其開發者 ALEA 公司其實對於國內玩家來說並不陌生,他的前身正是曾經開發過《龍族(Dragon Raja)》的 Esofnet,在改組之後,ALEA 目前致力於休閒遊戲、手機遊戲及《Dragon Raja 2》的開發。
作者: 無劍刀客    時間: 2005-12-10 12:36

又係只聞樓梯響的東西嗎?
作者: 雷達    時間: 2005-12-10 22:32

佢出既,我一定玩囉

但正如無劍話濟,會唔會只係得個講字?

而且據我所知而家都有一隻龍族,但同玩外掛無分別,所有經驗5倍過......即兩三日一轉
作者: Shun    時間: 2005-12-11 00:00

= ="" 2日3日1專 咁玩咩
作者: 無劍刀客    時間: 2005-12-11 13:15

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2005-12-10 10:32 PM:
佢出既,我一定玩囉

但正如無劍話濟,會唔會只係得個講字?

而且據我所知而家都有一隻龍族,但同玩外掛無分別,所有經驗5倍過......即兩三日一轉

係咪100倍exp果個呀....
聽講叫咩急龍,但我搵唔到個網址
作者: 小云子    時間: 2005-12-11 16:24

兩三日一轉-.-吹脹,
作者: 雷達    時間: 2005-12-12 10:37

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2005-12-11 01:15 PM:

係咪100倍exp果個呀....
聽講叫咩急龍,但我搵唔到個網址

我都唔知~~~我聽人講
作者: 無劍刀客    時間: 2005-12-12 13:10

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2005-12-12 10:37 AM:

我都唔知~~~我聽人講

我覺得係無聊,咁同挺仔有咩分別...
分別只係挺仔一下扣N咁多...但係佢打人係變返一般速咁玩...
作者: 細駒    時間: 2006-1-20 20:59

我想玩龍族-.-搵人寫信俾第三波叫佢開番喇-.-V
作者: Ch!Da大孖    時間: 2006-1-20 21:04

盜賊.o .
作者: ykf2004    時間: 2006-4-9 19:37

咁快一轉.........唔好玩啦

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0