標題: 抄唔抄許伯轉板仔好 [打印本頁]

作者: scorpiofai    時間: 2005-12-2 11:14     標題: 抄唔抄許伯轉板仔好

我now隻雷車113lv~~
我次次打怪都用唔到佢~~
我一有第2隻2轉即刻冇用佢~~佢近攻打王都好小用到佢~
板仔d人話難升~but又唔知勁唔勁~
都唔知點算~~你地話用邊隻好
作者: 波子    時間: 2005-12-2 14:26

QUOTE:
Originally posted by scorpiofai at 2005-12-2 11:14 AM:
我now隻雷車113lv~~
我次次打怪都用唔到佢~~
我一有第2隻2轉即刻冇用佢~~佢近攻打王都好小用到佢~
板仔d人話難升~but又唔知勁唔勁~
都唔知點算~~你地話用邊隻好

想問下你仲有咩二轉添啊??
我見人地一隻6x左右既雷戰車..可以兩下秒到閰王-_-"
我覺得好似唔好抄好d囉..
不過唔知你有咩二轉..
作者: scorpiofai    時間: 2005-12-2 15:26

=.=個個都叫我唔好抄=.=...
早知唔買入藉啦..........................灑左成億唉~
我有昌,花,許,寧,燕
作者: 零零八三    時間: 2005-12-2 21:37

抄花唔係仲好d咩-_____-"
作者: 波子    時間: 2005-12-3 13:05

QUOTE:
Originally posted by scorpiofai at 2005-12-2 03:26 PM:
=.=個個都叫我唔好抄=.=...
早知唔買入藉啦..........................灑左成億唉~
我有昌,花,許,寧,燕

你依家呢5隻二轉都夠殺啦= =
俾我係你既話..我一早開新acc玩第二個acc仲好= =
你買日入買左成億= =??
作者: 波子    時間: 2005-12-3 13:05

QUOTE:
Originally posted by 零零八三 at 2005-12-2 09:37 PM:
抄花唔係仲好d咩-_____-"

花花夠型丫嘛= =
d人係冥3多數都照花既= =
又大隻,又係女黎喎= =
作者: scorpiofai    時間: 2005-12-4 00:15

抄左花lo..............
隻花126lv唔太想抄~~but無奈下抄左佢~~
now隻板1得35lv=.="......打鬼曲好過打象~~
打鬼曲一場都吸到3000-4000exp~~~鬼象都係得28xx exp~~
鬼曲又唔易死~~又易打~~又多野掉~打完一場都唔洗搵怪就打第2場~
........................
你話開新ac=.="好耐之前開左個賽2升左8日=.="隻賽2總係得40幾lv~
又唔想係果個ac度升板2~~~
如果升到板2~我會全力~.......800力玩下先=.="......
作者: scorpiofai    時間: 2005-12-4 00:17

總有~~我冇用鏡,,,睇得多眼冤
作者: 波子    時間: 2005-12-4 12:01

QUOTE:
Originally posted by scorpiofai at 2005-12-4 12:15 AM:
抄左花lo..............
隻花126lv唔太想抄~~but無奈下抄左佢~~
now隻板1得35lv=.="......打鬼曲好過打象~~
打鬼曲一場都吸到3000-4000exp~~~鬼象都係得28xx exp~~
鬼曲又唔易死~~又易打~~又多野掉~打完 ...

咁你要加油囉-v-”
慢慢升a"a
作者: scorpiofai    時間: 2005-12-5 22:58

now先48lv=.=.............
作者: 波子    時間: 2005-12-6 01:53

QUOTE:
Originally posted by scorpiofai at 2005-12-5 10:58 PM:
now先48lv=.=.............

一係俾佢吸象..一係俾佢打蝙蝠..再唔係俾佢殺海神= =
作者: scorpiofai    時間: 2005-12-6 10:21

吸象=.=........你唸下~~now個個都打象~
象吸十隻都係得28xxexp~~
總要易死~~
我now打鬼曲最少都有3000啦~最多5000幾~
打蝙蝠唔夠吸咁多掛=.=...........海神=.=now最多人打既怪=.="
鬼曲最少唔洗等都有怪打啊~~不過好易死mp女同hp人
作者: 波子    時間: 2005-12-6 11:03

QUOTE:
Originally posted by scorpiofai at 2005-12-6 10:21 AM:
吸象=.=........你唸下~~now個個都打象~
象吸十隻都係得28xxexp~~
總要易死~~
我now打鬼曲最少都有3000啦~最多5000幾~
打蝙蝠唔夠吸咁多掛=.=...........海神=.=now最多人打既怪=.="
鬼曲最少唔洗等都有 ...

我憎鬼曲d遠攻= =
作者: 雷達    時間: 2005-12-6 11:04

比我一定唔要飛燕呢條白婆~~要李舜臣......
作者: scorpiofai    時間: 2005-12-6 16:17

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2005-12-6 11:04 AM:

你轉左先講野=.=............"要李舜臣1轉啊=.=hehe
作者: 波子    時間: 2005-12-6 16:25

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2005-12-6 11:04 AM:

飛燕佢幫手補下mp架姐..你做咩咁激動呢= =
作者: 爆烈仔    時間: 2006-2-21 22:53

講左咁多野既= =
作者: matthew    時間: 2006-5-24 21:39

我先10lv
作者: 莊雞仔    時間: 2006-5-27 22:15

但係板可以谷好多攻
作者: 落月∼    時間: 2006-5-31 16:13

千奇唔好呀!
作者: scorpiofai    時間: 2006-6-13 11:33

推上黎做咩...............................成年之前.........

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0