標題: 賽媚陰陽師 2轉 練法 貼圖教學 [打印本頁]

作者: sunny33871    時間: 2005-7-29 11:39     標題: 賽媚陰陽師 2轉 練法 貼圖教學

基本需要既有:

1 46lv或以上既主角一隻
2 鼠符 或 妖胡 或 金剛棒 或 朝子
3 可以放大定既兵一隻(建議冒險家)
4 1轉賽媚陰陽師一隻
5 高級青刃斧 或 高級雪女娃娃 或 高級大力弓

註:

怎樣放老鼠出來?
用必中既技能打怨靈,就會發動符既效果

如果無鼠符可以用金剛棒,妖胡,朝子代替
(金剛棒招猴子衝出去,妖胡同胡子原地招分身就ok,d分身會自己走出去既)

如果覺得易死就係時間性同距離掌握得唔好,練多幾次就ok架啦

一場大約有2w經驗,好彩可以有5w以上

建議賽妹一開始全部加血就ok

如果見到有車輪飛過黎..係無把握既情況下..最好立即退出..以免全軍死亡

最後祝大家都有2轉將
作者: 烽少    時間: 2005-7-29 15:11

多謝分享
作者: aaron    時間: 2005-7-29 15:29

多謝分享!!
作者: 在天空的壞男孩    時間: 2005-7-29 15:32

用朝子好勁多-,-
作者: 86    時間: 2005-7-29 15:53

***Thank you***
作者: 黑草羊QQ    時間: 2005-7-30 11:12

Good ar^^:040:^^
作者: 烽少    時間: 2005-8-5 00:32

一隻老鼠有幾多血架?如果用朝子ge話,最小要有幾多血?
作者: scorpiofai    時間: 2005-8-6 10:27

老鼠得40血~~一車就死~~(唔知係唔係)
用朝子好好多~~你識用既話可以引好多守門員
朝子唔洗理幾多血都可以引到~~不果多血可以定耐d~
朝子係谷血嫁~400法~全hp~好正嫁
作者: roy3338    時間: 2005-8-8 12:01

QUOTE:
Originally posted by scorpiofai at 2005-8-6 10:27:

認同

唔認同~   朝子 血+防   一定要擋到 x零    1招   
否則   好難唔用大定就引到佢召喚

唔信你 試試  
有兩種用法  
一係用大定  定曬   在用分身  行去佢地身邊 引  召   門人

一係就離遠分身  行去 x零 到   面對面對抗  (我用呢個)

如果 你話朝子唔洗理幾多血都可以引到    咁樣
道理就等同引  秦王召喚  
朝子唔夠血  1下就死!
作者: scorpiofai    時間: 2005-8-8 12:50

QUOTE:
Originally posted by roy3338 at 2005-8-8 12:01 PM:

認同

唔認同~   朝子 血+防   一定要擋到 x零    1招   
否則   好難唔用大定就引到佢召喚

唔信你 試試  
有兩種 ...

-.-我成隊十幾lv就去打怨靈(有80幾lv mp女同補血同大定)
隻朝子都係得16lv~只要怨靈打到朝子佢就會有機會出到守門嫁啦:048:
作者: 烽少    時間: 2005-8-8 14:52

QUOTE:
Originally posted by scorpiofai at 2005-8-6 10:27 AM:

:045:400法夠架啦-.-我果隻560,咁我咪姐係浪費左d點-.-
作者: scorpiofai    時間: 2005-8-8 15:22

冇話灑唔灑既-.-~方便d姐~~
隻朝子80mp都得嫁~不過係煩到自己姐嗎~
出一隻又要補一次-.-
作者: roy3338    時間: 2005-8-9 22:05

80mp  我就唔信你會咁架lor∼!
作者: roy3338    時間: 2005-8-9 22:08

QUOTE:
Originally posted by scorpiofai at 2005-8-8 12:50:

-.-我成隊十幾lv就去打怨靈(有80幾lv mp女同補血同大定)
隻朝子都係得16lv~只要怨靈打到朝子佢就會有機會出到守門嫁啦:048:

=  =   
80 多lv  mp  女 
難怪朝子少血都得喇 狂分身~ !
無 mp女  一定唔以 係低過x零 功之下  打x零
因為  400mp  得5隻分身 *80 1隻!
血少 一下死  點引佢召喚
作者: hasj027    時間: 2005-8-22 20:13

多謝分享!!
作者: 惡人一個    時間: 2006-11-9 21:53     標題: 我係狐狸

thz你:062:
作者: 惡人一個    時間: 2006-12-7 21:31

QUOTE:
Originally posted by 在天空的壞男孩 at 2005-7-29 03:32 PM:
用朝子好勁多-,-

同意
作者: 仲夏夜之夢    時間: 2006-12-10 16:45

謝亞!!!!!!!!!

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0