標題: 請教用台灣人士...... [打印本頁]

作者: 九月飛鷹    時間: 2005-6-16 11:32     標題: 請教用台灣人士......

小弟近開左個台灣仔玩.......有3隻帥,但唔知張仙花,同孫維昌打咩好[升得快].........:032:
有冇人教下我呢.......?.?
作者: roy3338    時間: 2005-6-16 11:42

QUOTE:
Originally posted by 九月飛鷹 at 2005-6-16 11:32:
小弟近開左個台灣仔玩.......有3隻帥,但唔知張仙花,同孫維昌打咩好[升得快].........:032:
有冇人教下我呢.......?.?

花花  同昌昌  本身就身  助攻帥

花花  要升lv   唔難   不過  要靠
其他 兵相助
建議:大定 加 暴雷帥/風刃帥/地震帥 加mp女(600-800)

去打(惡紅)  到30-30lv  可以考慮去打守門人/怒零~

昌昌 亦係咁  不過  昌昌可以單打王升o既∼
建議:暴雷帥/風刃帥/地震帥加mp女 x2 (600-800mp)

去打(惡紅)到 50-60lv  可以考慮去
秦王到打!!!
作者: roy3338    時間: 2005-6-16 11:45

順到一提

巨商  控兵非常重要
所以  要時時留意自己的(容)兵位置
如果死左  就成場白打∼∼浪了飽食/mp
作者: TM    時間: 2005-6-18 14:13

↑你又傻左呀???
打惡熊???
打海神升得快過你十倍啦
作者: roy3338    時間: 2005-6-18 19:17

QUOTE:
Originally posted by TM at 2005-6-18 14:13:
↑你又傻左呀???
打惡熊???
打海神升得快過你十倍啦

你又咪傻喇   海神  咁多隻~
花花又少血  
加得血又加唔到力   點擋海神d招
昌昌  又係單體強   
打海神  升  得o既  ~買多d起死同埋+mp湯~
在提一提  海神   無咩跌架ja~

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0