標題: Devil May Cry Ⅳ [打印本頁]

作者: 細葉∼    時間: 2005-5-25 21:17     標題: Devil May Cry Ⅳ

我最想玩既Game
作者: 古田    時間: 2005-5-26 09:05

係devil may cry 3 玩左一半已經唔想玩...........

不過畫面同音樂幾正~
作者: 彭彭    時間: 2005-5-26 10:03

買左未丫?我喱邊成日賣住喱隻廣告...3個廣告可以2個都佢ge,隔左一毎佢又黎∼
作者: 細葉∼    時間: 2005-5-26 12:04

QUOTE:
Originally posted by 古田 at 2005-5-26 09:05 AM:
係devil may cry 3 玩左一半已經唔想玩...........

不過畫面同音樂幾正~

哈哈...

3我玩緊Dante Must Die
作者: 細葉∼    時間: 2005-5-26 12:05

QUOTE:
Originally posted by 彭彭 at 2005-5-26 10:03 AM:
買左未丫?我喱邊成日賣住喱隻廣告...3個廣告可以2個都佢ge,隔左一毎佢又黎∼

未出...

不過好似話出產緊5添
作者: 月。星夜Φ    時間: 2005-5-26 12:14

官方話可能會响PS3出果日同期推出~

=========================
比古田:
     devil may cry 3我比個save你好嗎~
       咩都有ga喇~無限氣,全衫,全武器,全槍
        全技爆,差25%cg圖味有~
           要就叫我la
作者: 古田    時間: 2005-5-26 12:18

QUOTE:
Originally posted by 月。星夜Φ at 2005-5-26 12:14:

比古田:
       ...

唔洗啦~thx~

隻碟我問人借來試玩~還左啦~

現家我玩隻舊game,grandia~
作者: 細葉∼    時間: 2005-5-26 14:19

QUOTE:
Originally posted by 月。星夜Φ at 2005-5-26 12:14 PM:

比古田:
       ...

~你搵到哂d星星未?

我得2個...

[ Last edited by 月。星夜Φ on 2005-5-26 at 14:22 ]
作者: abcdef    時間: 2005-7-1 18:39

我爆左啦
幾好玩嫁
作者: 高比仔    時間: 2006-2-4 02:19

咁隻 devil 4 係出係ps3 到??
咁ps2 玩唔玩到嫁~
作者: KaI誠    時間: 2006-2-24 17:24

PS3 ?
乜有呢部野架咩,,

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0