標題: 數碼暴龍加入方法 [打印本頁]

作者: 在天空的壞男孩    時間: 2005-5-24 19:11     標題: 數碼暴龍加入方法

海龍獸

見到la!!
努力!!!!
努力!!!!
我得左laAoA
一定要在圖一去龍眼湖找佢.圖二係佢個影.當佢上吊時就要同佢互角.圖三條魚絲太遠.立即收緊.圖四條絲太緊.立即放鬆.同佢玩1-2分鐘咁就可以. (用肉就可以)
作者: 在天空的壞男孩    時間: 2005-5-24 19:30

獨角馬獸 (係一個勁易ga任務)

當人馬獸加入後同佢講野.之後就黎尼道.你會見到獨角馬獸係到死下死下咁.咁你就比D治病or回復道具佢佢就加入.
宇宙腦魔(都是一樣呀但要一樣條件)
要入宇宙腦魔就一定要入左貝殼獸先.黎尼道每見一之怪圖就去貝殼獸個版睇睇.之後再番黎.3次後就ok.

豆豆獸(難到佢傻-_-")(好難打)

豆豆獸.係尼道打佢啦~99次見3次.黃昏去會好D
作者: 在天空的壞男孩    時間: 2005-5-24 19:36

大家想知數碼暴龍加入方法可以係到回嫁^^~有圖會易打D ^o^~
作者: Shun    時間: 2005-5-24 20:58

隻Game 好舊嫁啦波 :023:
作者: 在天空的壞男孩    時間: 2005-5-25 00:27

嗯但係我覺得好玩-_-"
作者: 烽少    時間: 2005-5-25 20:05

你咁勁ge,我唔知點解次次都only進化人馬獸,之後就死左,又人馬,又死...
作者: 翔∼    時間: 2005-5-25 20:32

QUOTE:
Originally posted by Shun at 2005-5-24 08:58 PM:
隻Game 好舊嫁啦波 :023:

你回post果陣唔好成日加:023:<<依個落去
你好鍾意咁既咩?
作者: 翔∼    時間: 2005-5-25 20:34

QUOTE:
Originally posted by 烽少 at 2005-5-25 08:05 PM:
你咁勁ge,我唔知點解次次都only進化人馬獸,之後就死左,又人馬,又死...

果陣我淨係成日用金手指整D進化既野出黎A___A"
作者: 在天空的壞男孩    時間: 2005-5-25 20:40

QUOTE:
Originally posted by 烽少 at 2005-5-25 08:05 PM:

你跟我的進化表黎養一家可以變勁D 呢(要慢慢玩先會發覺這些暴龍很易養的呀!!):065::065:::037:062::062::062::062::062::037::037:
:037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037::037:
作者: 在天空的壞男孩    時間: 2005-5-25 20:43

QUOTE:
Originally posted by 在天空的壞男孩 at 2005-5-25 08:40 PM:

你跟我的進化表黎養一家可以變勁D 呢(要慢慢玩先會發覺這些暴龍很易養的呀!!)

你跟我的進化表黎養一定可以變勁D 呢(要慢慢玩先會發覺這些暴龍很易養的呀!!):037::037:                                :037::037::037:
     :037::037:                                 :037::037::037:
      :037::037:                                        :037:
      :037::037::037::037:                          :037:
     :037::037:       :037:                          :037:
     :037::037:        :037:                           :037:
     :037::037:        :037:                          :037:
作者: 超級仔zeg.    時間: 2005-5-25 22:25

我以前就係玩呢隻game
作者: aarom    時間: 2005-6-17 21:31

~Thank you~
作者: CHUNG    時間: 2006-3-5 16:25

返到屋企,長老有時會教大家去搵數碼暴龍加入ga

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0