標題: 有d好攪笑~but好邪,唔好見野就汁 [打印本頁]

作者: 〞麥嘜++    時間: 2005-4-28 20:37     標題: 有d好攪笑~but好邪,唔好見野就汁

前幾日~我係學校上緊聖經堂既時候
個老師岩岩講既一個關於貪心既故事~
一個路人,有一日佢係街到汁到20蚊,之後佢就日日都望住個地下
20年後~佢汁到3萬幾粒【縷】(吾知係咪咁寫一一~)
$12.6同埋2萬幾支pen
之後有個同學就見到地下有一支【巨人】牌既鉛筆~仲要得5cm都冇=o=
汁左果個人~第2日就出是喇........

嘟過支鉛筆既人~都會有病既徵兆
帶左佢返屋企果個人~連續兩次入e阮.....

大家就係咪好邪呢=v=v
作者: BRiAN♀    時間: 2005-4-28 21:02

唔知佢講乜!!!!!!!!!!!!!
作者: 小云子    時間: 2005-4-29 17:59

我都有時係MTR度汁到廿蚊-.="我有次仲望到一舊水係個阿婆個bag度飛左落地,超正A"A
作者: 【↗草莓*】    時間: 2005-4-30 14:34

QUOTE:
Originally posted by 〞麥嘜++ at 2005-4-28 08:37 PM:
前幾日~我係學校上緊聖經堂既時候
個老師岩岩講既一個關於貪心既故事~
一個路人,有一日佢係街到汁到20蚊,之後佢就日日都望住個地下
20年後~佢汁到3萬幾粒【縷】(吾知係咪咁寫一一~)
$12.6同埋2萬幾支pen
之 ...

2萬幾支pen........好似嚴重左d bor....咁多....點汁呀...汁完之後都唔會數啦....同埋咁多支...拎到返屋麵阻頂啦...=_____________________=””
作者: LLL    時間: 2005-4-30 18:47

鬼都好笑=.=

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0