標題: 唔該各位係出題目之前入一入黎睇睇 [打印本頁]

作者: 雀BirD    時間: 2005-4-22 21:22     標題: 唔該各位係出題目之前入一入黎睇睇

請各位出左題目之後...多d返黎睇返...當有一定人數答左之後...就講返個答案出黎...
如果條題目冇人答ge...唔該都係一段時間之後post返個答案...
又或者事先hide左個答案....等人可以知道自己個答案岩唔岩...
e+有唔少問題係冇答案ge...
希望大家注意...多謝合作...唔該

ps...柯仔...你置頂左佢又或者精華啦...我整唔到...你係e個版ge版主...唔該做返d野..同埋做個榜樣比人睇...唔該....
作者: 古田    時間: 2005-4-22 21:25

QUOTE:
Originally posted by 雀BirD at 2005-4-22 21:22:
請各位出左題目之後...多d返黎睇返...當有一定人數答左之後...就講返個答案出黎...
如果條題目冇人答ge...唔該都係一段時間之後post返個答案...
又或者事先hide左個答案....等人可以知道自己個答案岩唔岩...
...

哎呀~我講你又講~:021:.....傻仔中:021:<-------我
作者: 柯仔    時間: 2005-4-23 08:35

有d我放左去精華啦
作者: 雀BirD    時間: 2005-4-23 09:10

問題你我叫你將this post轉做精華又或者置頂=.=

仲有呀...唔該你出ge題目...比返答案啦...
好似你個煮蛋時間果題...答左n年...又話錯喎...又唔比返個答案...你反野麼
作者: 柯仔    時間: 2005-4-23 15:37

比左答案啦
作者: 傻仔雄    時間: 2006-5-21 21:09

我冇精華

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0