標題: 巨商 一般武器 價格 [打印本頁]

作者: roy3338    時間: 2005-4-22 19:45     標題: 巨商 一般武器 價格

巨商  一般武器  最新 價格

商2   武器

(lv46)高級芭蕉扇     900 - 1300m  重加$緊
(lv55)高級龍鳳折扇   250 - 600m  一般係咁多

(lv46)高級十字槍      150 - 350m  可能會加$
(lv55)高級月牙槍      50 -  80m  平野o黎架!

投石索

(lv46)高級強鐵投石索 550 - 1000m  $不等(我見過咁多)
(lv64)高級黃金投石索 200 - 350m  應該無變

(lv46)高級長劍       250 - 550m  
(lv55)高級七星劍     350 - 600m

娃娃

(lv55)高級雪女娃娃   250 - 400m  見過有人賣
(lv64)高級蛇女娃娃               估計600m 以下

(lv55)高級環弓        50 -  80m  唔會太貴
(lv64)高級雙刃弓      60 - 200m  任務武器

佛鍾

(lv55)高級金翅烏佛鍾 300 - 450m  遲d 可能會加$
(lv64)高級阿修羅佛鍾             估計600m 以下  

佛珠

(lv55)高級乾婆佛珠    40 -  80m  唔會太貴架
(lv64)高級夜叉佛珠    100 - 250m  任務物品

以上價格  會隨時改變
呢d 都係我係 商2見過o既  價錢

[ Last edited by roy3338 on 2005-4-25 at 20:06 ]
作者: 豹    時間: 2005-4-22 21:16

係唔係呀
我想要呀
作者: roy3338    時間: 2005-4-22 21:32

你要   ??
你去行下  大田市集   就有架喇!!
作者: 豹    時間: 2005-4-23 07:42

唔好啦
我唔想行呀
作者: roy3338    時間: 2005-4-23 08:46

......
咁你d 高武  住部係邊樹買呀  ??
作者: 翔∼    時間: 2005-4-23 16:12

咪講廢話啦,你有無聽過力不到不為財~___~"
作者: 豹    時間: 2005-4-23 19:10

無呀
我的野都係我個朋友幫我收的
勁的100m一個
唔勁的50m以下
作者: roy3338    時間: 2005-4-23 21:17

QUOTE:
Originally posted by at 2005-4-23 19:10:
無呀
我的野都係我個朋友幫我收的
勁的100m一個
唔勁的50m以下

100m  以下  ??   
你朋友  有武廠架
作者: *雅蒂斯*    時間: 2005-4-24 12:00

我想知日本邊度有爪買= =
作者: roy3338    時間: 2005-4-24 20:09

嘩   問起我  
我幫你留意下~

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0