標題: 致各會員 [打印本頁]

作者: 雷達    時間: 2008-12-7 09:31     標題: 致各會員

本論壇將會於12月份中把所有銀行、股市等及積分重設

所有會員將會重新由零開始而且所有有機會被人洗分或洗錢的方法亦會導絕

希望各位會員給予意見

作者: AE86    時間: 2008-12-7 09:58

你會唔會加新game??
作者: AE86    時間: 2008-12-7 09:59

積分可唔可以唔好重設~! 其他都可以重設~!
作者: gundamken    時間: 2008-12-7 10:29

...我d錢存左幾年la:055:
作者: 雷達    時間: 2008-12-7 11:26

會加新Game

我想收集多d 意見先決定~~
作者: 夜影    時間: 2008-12-7 11:59

重新開始囉...
咁新game都會同d錢有關??
如果係,咁d錢會有咩作用??

我好期待你依次嘅雷達變法架~~
作者: 彭彭    時間: 2008-12-7 12:03

計劃好哂先好洗.....
唔好又有不完善ge地方~~
做成會員不便同不滿就唔好喇,hee~
作者: 無劍刀客    時間: 2008-12-7 12:44

積分我未洗過都要重設?
大佬我d分開Post回Post得返黎,反而洗分果d重設就岩喇
錢依d每人比返5皮野算喇
仲有將d Smilies更新唔該
http://www.vlshk.com/iconTool.php
比埋個例你

附件: Golden Msn Icon.rar (2008-12-7 17:21, 997.95 K) / 該附件被下載次數 3
作者: gundamken    時間: 2008-12-7 15:03

作者: LOk駱    時間: 2008-12-7 20:46

Oh my god~!
i think i will not come back
so good bye everyone
作者: 無劍刀客    時間: 2008-12-7 21:06

QUOTE:
原帖由 LOk駱 於 2008-12-7 20:46 發表
Oh my god~!

Bye~一路順風
作者: 雷達    時間: 2008-12-7 22:03

QUOTE:
Oh my god~!

意見黎o者.....未落實
作者: gundamken    時間: 2008-12-8 16:19

QUOTE:
Oh my god~!

I will come with you~:loveliness:
作者: 無劍刀客    時間: 2008-12-8 17:06

QUOTE:
原帖由 gundamken 於 2008-12-8 16:19 發表

I will come with you~:loveliness:

Bye Too
作者: 雷達    時間: 2008-12-8 19:26

QUOTE:
原帖由 gundamken 於 2008-12-8 16:19 發表

都話問意見o者-.-
作者: 86    時間: 2008-12-9 17:59

1) 所有野都由零開始(各區的發帖都Delete)

2) 版主 & 副版主 從新招人      

3) 三轉會員 & 二轉會員Delete
    二三轉會員轉做永久會員

4) 加入 永久會員 ,永久會員有得入叱吒903下載 (新會員就要有一定積分先可以入啦)
    做得永久會員果註冊日期就一定要有二年以上
作者: ronald02    時間: 2008-12-9 18:24

依家咩都冇晒呀?
作者: bengas    時間: 2008-12-9 19:09

1. 保留所有舊帖
2. 解除所有沒有再管理過lritat的總版主、版主、副版本
3. 整理 叱吒903 之帖
4. 將叱吒903設置下載權限
5. 舉辦發帖活動
6. 增加、整理插件
7. 重置積分
作者: scorpiofai    時間: 2008-12-9 22:55

:053:
唔關自己事既就亂改=.=
作者: 86    時間: 2008-12-10 16:27

QUOTE:
原帖由 scorpiofai 於 2008-12-9 10:55 PM 發表
:053:
唔關自己事既就亂改=.=

二三轉會員轉做永久會員
作者: 86    時間: 2008-12-10 16:30

QUOTE:
原帖由 藤原聖人 於 2008-12-9 07:09 PM 發表
1. 保留所有舊帖
2. 解除所有沒有再管理過lritat的總版主、版主、副版本
3. 整理 叱吒903 之帖
4. 將叱吒903設置下載權限
5. 舉辦發帖活動
6. 增加、整理插件
7. 重置積分

保留所有舊帖泥做咩~??
果D舊帖有一年以上......:045: :045:
作者: bengas    時間: 2008-12-11 18:57     標題: 回復 #21 86 的帖子

一年以上都可以保留架,
唔洗delete...
作者: 范佬江    時間: 2011-5-4 02:02

皇冠誠信主頁:http://www.ld6799.com/ 聯繫人:何先生 『熱線:135-2882-2850』『QQ諮詢:1609135710』
皇冠網址,皇冠備用網址,皇冠後備網址,皇冠最新網址,皇冠最新投注網,皇冠足球投注網,備用網址,皇冠足球投注網,皇冠足球投注網址,最新網址,投注備用皇冠網,全訊網,網王,永利高,永利高備用網,永利高後備網,金沙投注網,雲鼎投注網,國內熱門皇 冠老牌網站之一 
皇冠平臺出租公司(簡稱“皇冠公司”)成立於2005年,位於廣東省深圳市。是一家專業生產銷售及出租足球平臺、足球開戶的公司。也是皇冠平臺出租、皇冠平臺等產品專業生產加工的私營獨資企業,公司總部設在皇冠平臺出租,皇冠平臺出租擁有完整、科學的品質管制體系。皇冠平臺出租的誠信、實力和產品品質獲得業界的認可。歡迎各界朋友蒞臨皇冠平臺出租參觀、指導和業務洽談。   主要產品有:皇冠平臺出租、皇冠平臺開戶、金沙平臺出租、永利高開戶等。公司目前旗下有員工200多人,年產銷1000萬,年銷售收入近2000萬元。公司一貫堅持“誠信第一,安全至上,穩定服務,高速網路”的宗旨,憑藉著高品質的產品,良好的信譽,優質的服務,全國客戶遍及近三十多個省、市、自治區以及遠銷美國、澳大利亞等國家。竭誠與國內外商家雙贏合作,共同發展,共創輝煌! 特別聲明:本站所租的系統是全行最穩定,速度最快,技術最先進的系統!!  

聯繫人:何先生
聯繫方式:135-2882-2850
皇冠誠信主頁:http://www.ld6799.com/
百家樂合作:太 陽 城  藍 盾 在 線  沙龍國際 東方明珠 余有...
皇冠平臺出租-足球開戶-皇冠總代理-皇冠開戶網:http://www.ld6799.com/

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0