標題: 學校老師ge花名~ [打印本頁]

作者: yung愛細so    時間: 2007-11-7 16:48     標題: 學校老師ge花名~

大家一定有改老師花名喇!!你地學校有咩老師ge花名係好有趣架....發貼講下喇!!!JUST FOR FUN~~唔等於唔respect 老師!!老師們係好偉大ge!!!

我學校有:

1.小強

2.小新(佢ge notes成日都出現小新(卡通)架)

3.雞kok

4.鄧奶

5.小丸子(不過係好耐以前loo..因為而家唔再小丸子)

6.型葉

....其實仲有好多....不過唔算係有趣~

作者: yauhoiman1    時間: 2007-11-7 17:10

佢地d名,一d趣都冇...都寫下la:048: 超人王...自閉黃...中田英壽...Pig Chan....潮狗...肥梁...V仔獸...筆記本....美美黃.....太多..... 吾受歡迎既老師都有:052: 得兩三個冇:lol
作者: LOk駱    時間: 2007-11-7 17:14

好的有:
大口仔(原因同你個叫sir叫小新差不多)
阿yan
黃伯
夫子
前3個都係同一個阿sir-﹏-""
衰嘅有:
口吐白沬的白雪公主(個口超臭仲要成日口吐白沬-0-""")
大鼻(個鼻真係超大- -)
發老姣(成鬼日化濃壯)
田鼠
纖髮佬
波冰
應該仲有好多
但唔多記得~
記得再講~~ [ 本帖最後由 LOk駱 於 2007-11-7 17:28 編輯 ]
作者: yung愛細so    時間: 2007-11-7 17:22

我地都有一個叫大鼻...^^ 不過你地d名好似仲有趣過我o個d喎.....同埋咁長ge.....平時傾計都幾麻煩....~:030:
作者: LOk駱    時間: 2007-11-7 17:29

口吐白沬的白雪公主依一個係舊年改落架啦~

大家叫時都會用白雪公主或者直接叫返佢個名實在太差啦佢-﹏-

完全唔係教書架- -

作者: lolo    時間: 2007-11-7 20:32

我地有個~油淋淋~,~扯棋~,~金字塔~...........
作者: LOk駱    時間: 2007-11-7 21:27

扯旗係因為果個老師真係成日...!?!?
作者: lolo    時間: 2007-11-7 21:42

QUOTE:
原帖由 LOk駱 於 2007-11-7 21:27 發表扯旗係因為果個老師真係成日...!?!?

如果唔係,我地做咩叫個老師做扯旗呀!!

作者: LOk駱    時間: 2007-11-8 13:57

可能會係d好無聊的事架""" 我地自己d花名成日都係好無聊咁爆出黎的XD
作者: yung愛細so    時間: 2007-11-9 22:39

其實個個都係咁....無無聊聊傾下計又會發覺多左個花名.... 改同學花名仲快呀....5秒就諗到喇
作者: LOk駱    時間: 2007-11-9 22:53

同學花名又無乜點改""" 除非有特殊情況"""
作者: 雷達    時間: 2007-11-9 23:40

我有個叫高遠賓......
作者: LOk駱    時間: 2007-11-9 23:53

QUOTE:
原帖由 雷達 於 2007-11-9 23:40 發表 我有個叫高遠賓......

速度型!?!?
作者: scorpiofai    時間: 2007-11-10 21:19

ok sir ,高廋平,數學救星,handsome 岑,老妖
作者: lovely    時間: 2007-11-11 12:46

箭猪 乸型 矮婆 长气 兔牙/mr咸鱼/肥佬 干柴/柴干

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0