標題: 903DJs - 稱呼我森霸王 [打印本頁]

作者: yung愛細so    時間: 2007-10-8 19:53     標題: 903DJs - 稱呼我森霸王

903DJs - 稱呼我森霸王

純真的女生 昐你贈我一個熱吻
英雄顛倒眾生 你令我愛到訓身
萬天刀光劍影 我也是在一記悶棍
大膽乞衣發瘟 我要令你在墓穴入面訓
傻仔傻得低能 像臭襪一般笨 別笑壞我
我只當熱身 我已打遍省港澳 我出晒名恐怖
露 兩手 奴隸獸 稱呼我森霸王 稱呼我森霸王
超英俊大哥 知否我森霸王漆黑到也綻放曙光
稱呼我森霸王 稱呼我森霸王 小姐會著魔
知否我森霸王又靚又正 救命 型死 唔填命
哥哥俾人打緊
你咪亂叫 趕快就問
我常得佢救恩
會冇命咖
救佢要緊
萬天刀光劍影
嚇到令我雙腳在震
望得?晚送死 我咒罵你在墓穴入面訓
傻仔傻得低能 像臭襪一般笨 別笑壞我
佢只當熱身 佢已打遍省港澳 佢出晒名恐怖
露 兩手 奴隸獸
驚 冇難度 WHAO~
稱呼我森霸王 稱呼我森霸王 超英俊大哥
知否我森霸王漆黑到也綻放曙光
稱呼我森霸王 稱呼我森霸王 小姐會著魔
知否我森霸王又靚又正 救命 型死 唔填命
作者: 阿棋killer    時間: 2007-10-9 18:14

v.good
作者: gundamken    時間: 2007-10-9 19:00

(so) good
作者: 狗仔熊    時間: 2007-10-26 21:24

唔該哂=]
作者: chongzizj8    時間: 2008-12-15 02:02     標題: 杠杆式???的定?和原理

杠杆式???的伸?杠杆与角行程???行机构的曲柄用??接,完成其<a href="http://www.samsonshanghai.com/tiaojiefa.html">???</a>的作用,其杠杆也可与浮球(自?)?接作液面??
作者: uggshelf    時間: 2009-5-27 15:01     標題: 51

?主?的太好了

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Don't stand in the way of my actualization as a man

支持下?主~~

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0