標題: 算係咩意思呀>﹏< [打印本頁]

作者: bo∼*    時間: 2005-4-7 21:47     標題: 算係咩意思呀>﹏<

琴日我係學校見到佢∼
有d野唔識所以走去問下佢啦..
點知佢對我既態度係勁淡囉...
我唔鬼知佢做咩啦...

到左第2日啦∼
我見到佢都扮唔識咁啦...
點知佢又用d好有暗示既眼光望住我...
好似放電咁.....搞到我唔知點咁....
我頂:043::043::043:究竟佢想點呀:044:
定係我敏感得滯呢..:044:
唉..:021::021::021:
作者: 阿山    時間: 2005-4-7 22:02

佢係邊個先!?
俾少少background黎呀~
作者:  牙陵,    時間: 2005-4-8 01:00

一定係你太敏感姐,,

不如兩個都唔好要,,要我啦∼∼hehehehe
作者: 森魔    時間: 2005-4-8 17:29

係你敏感得滯即~
又或者係佢想玩你~
作者: bo∼*    時間: 2005-4-8 21:06

QUOTE:
Originally posted by  牙陵, at 2005-4-8 01:00 AM:
一定係你太敏感姐,,

不如兩個都唔好要,,要我啦∼∼hehehehe

haha∼e+咁樣真係兩個都唔想要架..
但係我開唔到口...我個果又對我咁鬼死好..
唉.....

*係呀..你係咪add左我呀∼我想問..:044:
作者: bo∼*    時間: 2005-4-8 21:10

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2005-4-8 05:29 PM:
係你敏感得滯即~
又或者係佢想玩你~

呀....你都覺得佢想玩我哩..
我前排同左個fd講哂成件事啦∼
佢同我講都係話覺得個男仔想玩我囉...
我自己都覺得架其實...:024::009::009:
作者:  牙陵,    時間: 2005-4-8 22:24

QUOTE:
Originally posted by bo∼* at 2005-4-8 09:06 PM:

haha∼e+咁樣真係兩個都唔想要架..
但係我開唔到口...我個果又對我咁鬼死好..
唉.....

*係呀..你係咪add左我呀∼我想問..:044:

yaya!!

老土d∼可能都聽過呀媽果d話∼∼

唔好咁早拍拖=3=  hehe

因為我冇得拖所以先咁講∼∼真係搵到個好真心既先好
作者: bo∼*    時間: 2005-4-9 15:32

QUOTE:
Originally posted by  牙陵, at 2005-4-8 10:24 PM:

yaya!!

老土d∼可能都聽過呀媽果d話∼∼

唔好咁早拍拖=3=  hehe

因為我冇得拖所以先咁講∼∼真係搵到個好真心既先好

唔唔~~咁祝你快D搵到...HAHA:046:
作者:  牙陵,    時間: 2005-4-9 17:39

...hehehehehehe搵到咪搵囉∼∼

我呢d人冇人要架啦∼∼

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0