標題: 幫幫手呀∼各位.. [打印本頁]

作者: bo∼*    時間: 2005-4-6 21:56     標題: 幫幫手呀∼各位..

就咁既...
我之前鍾意過一個男仔..(e+冇鍾意)
e+我知道自己唔係鍾意佢架喇...
但係唔知點解我一知道佢有女朋友我又會好唔開心架bor∼
我e+好唔知點咁囉..我now有個對我好好既bf∼
所以我覺得自己好衰...一諗到呢到我就喊...
成日都係咁...
其實...我e+應該點做呀..:044:
各位幫幫手啦∼:005::005::005:
作者:  牙陵,    時間: 2005-4-7 00:54

hehehe,,呢d野當然問情聖

呢個論壇既壇主,,達哥

你係鐘意之前果個姐??未行埋架呵..

咁都easy姐,,同呢個拍緊就要一心一意,,唔好諗其他男仔啦∼∼

hehehehe
作者: 森魔    時間: 2005-4-7 10:23

你話你見到之前果個,會好唔開心,係點唔開心法呢?
好嬲,傷心,定係(道忌)<---唔識打
作者: bo∼*    時間: 2005-4-7 21:01

QUOTE:
Originally posted by  牙陵, at 2005-4-7 12:54 AM:
hehehe,,呢d野當然問情聖

呢個論壇既壇主,,達哥

你係鐘意之前果個姐??未行埋架呵..

咁都easy姐,,同呢個拍緊就要一心一意,,唔好諗其他男仔啦∼∼

hehehehe

唔...我都知我要對e+呢個一心一意...
但係我唔知點解會咁囉....
或者....我係個種『我得唔到既野~其他人都唔可以得到!』個種人la....
所以一知佢有拖拍我就好唔開心....
什至有d想打個女仔.....:037::037::037:........
作者: bo∼*    時間: 2005-4-7 21:05

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2005-4-7 10:23 AM:
你話你見到之前果個,會好唔開心,係點唔開心法呢?
好嬲,傷心,定係(道忌)<---唔識打

唔...應該係話見到佢個女仔一齊先唔開心姐....
之前真係有d嬲架....因為我真係唔知點解我會比唔上個女仔囉....:047::047:
但有時又覺得係自己妒忌個女仔囉....
今日我又見到個女仔喇...我激動到拍台=.=.....
作者: 阿山    時間: 2005-4-7 21:26

都唯有算!如果唔係可以點!!!
我都試過,明明同梗一齊,知道佢同左第二個一齊,最衰重要佢條仔,各樣都屎過我!!!
咁又可以點喎,唯有希望佢兩個幸福囉...   >.<

不過咪鬼俾妳男友知呀!男仔會小氣架!
作者: 森魔    時間: 2005-4-8 17:23

QUOTE:
Originally posted by bo∼* at 2005-4-7 21:05:

唔...應該係話見到佢個女仔一齊先唔開心姐....
之前真係有d嬲架....因為我真係唔知點解我會比唔上個女仔囉....:047::047:
但有時又覺得係自己妒忌個女仔囉....
今日我又見到個女仔喇...我激動到拍台=.=.....

其實係你仲未可以放開佢即~
你在意佢,係因為你仲係著緊佢!
我點解會知?因為我身邊都有一個人好似你咁!
作者: 森魔    時間: 2005-4-8 17:26

QUOTE:
Originally posted by 阿山 at 2005-4-7 21:26:
我都試過,明明同梗一齊,知道佢同左第二個一齊,最衰重要佢條仔,各樣都屎過我!!!

人地鍾意無計架!
如果比你同佢一齊,之後先話要分開,倒不如係未開始之前就結束吧!
作者: bo∼*    時間: 2005-4-8 21:21

QUOTE:
Originally posted by 阿山 at 2005-4-7 09:26 PM:

唔...咁又係...
你都幾偉大..但我驚我做唔到..:024::024:

佢條女都係屎過我架..咩都∼
我真係唔明我有咩比唔上佢條女囉...:011:
諗起都..:011::011::005:
作者: bo∼*    時間: 2005-4-8 21:24

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2005-4-8 05:23 PM:

其實係你仲未可以放開佢即~
你在意佢,係因為你仲係著緊佢!
我點解會知?因為我身邊都有一個人好似你咁!

唉...都有咁既可能既..
真係有d辛苦∼見到佢同個女仔咁開心..:024::024:
作者: ~流~    時間: 2005-4-8 22:42

我會feel 就算我like甘又點wor~又唔係佢邊個...
好似無麥支格嬲佢wor...係咪先...?
同埋愛唔係講邊個好個邊個ga ma, 如果個女仔係比唔上你,個男仔都好like佢,
甘就證明佢搵到佢ge真愛啦~你係鍾意佢就會開心,要祝福佢地哦~~!
可能一時睇唔開o者...
作者: 細葉∼    時間: 2005-4-8 22:57

QUOTE:
Originally posted by bo∼* at 2005-4-7 09:01 PM:

唔...我都知我要對e+呢個一心一意...
但係我唔知點解會咁囉....
或者....我係個種『我得唔到既野~其他人都唔可以得到!』個種人la....
所以一知佢有拖拍我就好唔開心....
什至有d想打個女仔.....:037:: ...

我唔係話你∼但係我超級憎你呢種人
作者: ~流~    時間: 2005-4-9 01:26

QUOTE:
我唔係話你∼但係我超級憎你呢種人

嘩...算啦~人地都係一時睇唔開o者...所以我地宜+要俾多d意見佢呢~
作者: bo∼*    時間: 2005-4-9 15:30

唔....我由e+開始都唔會再咁諗佢地呀...
或者.....我真係要去祝佢地一齊開心、幸福啦....
都係個B鍾意架姐....
學你地話咋我又唔係佢邊個....SO...我E+都唔會理佢地D野架喇....
THX你地....
作者:  牙陵,    時間: 2005-4-9 17:40

hehehe∼∼∼開心返咪得囉∼∼

唉∼∼無為要呢d野攪到唔開心啦

人∼世上大把呀
作者: 雀BirD    時間: 2005-4-11 22:12

最緊要就係諗清楚自己究竟想點...唔好令自己將來會後悔啦...

不過...都同你講句:要珍惜眼前人呀...有d野冇就冇架啦
作者: ~海藍~    時間: 2005-4-12 01:56

其實..請恕我直言...^^""""~~..
其實lee d都係出於個人ge佔有慾o者~~
可能佢之前曾經對你好好~
e+又對第2個都係甘~甘好~..
你咪會一時睇唔過眼囉~..right??
我唔知你咪牙...我個fd就係甘喇~~...
作者: ~海藍~    時間: 2005-4-12 01:58

嗯~~..我覺得~珍惜~lee2個字講就容易~
要去做到真係好難....

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0