標題: 戀愛心得 (大家一定要睇一睇 ) 對大家追女仔一定有用 ~ [打印本頁]

作者: ↙★野女孩★↘    時間: 2005-4-3 16:32     標題: 戀愛心得 (大家一定要睇一睇 ) 對大家追女仔一定有用 ~

首先
1) 要比對個女仔知道你有好感
例如:
a) 你見到佢拿住好多野 咁你就要去幫下佢手
b) 如果個女仔有d咩唔識 or 唔明  咁你就要教下佢

2) 有左好感之後 你就要多d同個女仔講野 (當然係岩 channel 至得啦) for 大擔的男仔
suggestion: 你要觀察一下佢最d咩有興趣 or 可以問下同個女仔 fd 既朋友

3) 如果佢有 msn or icq 既話 咁你可以多d同佢講野 (for 無咁大擔的男仔)
方法同上
4) 之後如果個女仔都有 keep 住同你講野既話 就可以約個女仔出黎食lunch or 去下圖書館等等
Things to be considered:
i) 不要開門見山咁問 - this may lead to 個女仔唔知點回應
ii) 借事入題  for example :由一d事件作引入 再題出要求

5) 如果個女仔肯同個男仔出去既話 咁已經係 70-90% 成功嫁啦
-  不過你要再確定多一次 就問個女仔身邊的好朋友幫你問下

6) 如果個女仔話係鐘意個男仔既話 咁個男仔就要 go ahead 啦
作者: 〥迷戀ˇ熊貓∮    時間: 2005-4-3 18:08

幾有用咁wo
作者: ↙★野女孩★↘    時間: 2005-4-4 21:21

係 呢 .. 岩 黎 d 男 仔 la
作者: 森魔    時間: 2005-4-5 17:13

睇左之後先知原來自己咁有問題架!!!
要改下d做法先得!
作者: M貓    時間: 2005-4-11 21:37

點解咁似我d方法既=0=?

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0