標題: 連串殺人.... [打印本頁]

作者: 【↗草莓*】    時間: 2005-4-3 11:31     標題: 連串殺人....

唔知大家有冇聽過雨夜屠夫林過雲e個人呢...?(希望我冇打錯佢個名仔啦..=v=||)
林過雲原名林國裕,職業是的士司機,通常佢都係o係晚上渣的士...女士們要小心唷∼因為...佢可能會隨時殺左你....

本人睇過一本書∼o係講雨夜屠夫的...但係..唔知點解,每次本人睇睇過一次呢d咁既書...例如房空洞呀,雨夜屠夫呀....etc.呢d書之後,再冇見第2次既出現...以下文章係出自林過雲拉左坐監之後發生既...

o係某年某月某日......o係一個下雨天,有一個好靚既女仔,佢冇帶傘子,就唸住坐的士返屋企.....點知..呢個女仔所坐既的士....係一個變態佬渣既.....『小姐去邊呀?』的士邊開,邊問,『去坑口丫~!』
開頭,e個女仔覺得冇乜野嫁,但係唔知點解....愈坐愈覺得唔妥,跟住個小姐問個的士司機『好似唔係e條路bor~你係咪行錯路呀?』個司機仍然冇睬佢.....過左冇幾耐..個司機停左o係到,同個小姐講『你已經到左啦』個小姐好驚,係咁大叫,但係都冇人理,冇人聽到....因為....呢個司機車左呢個小姐係一個冇人會去既地方,就算呢個小姐點叫都冇用了....就係咁...呢個的士司機就先張佢殺埋佢啦....仲拎埋女性既某一部份既器官,作為留念......之後呢個的士司機就張e個女仔埋左佢....然後就江返的士出去返屋企啦......
呢個的士司機原來屋企有好多女性既標本...例如子宮...仲有好多仲嘔心d既標本....每一次出完去渣的士,都會返屋企觀賞佢果d標本。日子耐左,佢就覺得殺人係一種好開心既野,愈殺愈多....
有一個女仔,佢鍾意左呢個的士司機好耐...果陣呢個的士司機都唸住娶佢做老婆,停止再去殺人,呢個的士司機為左唔好嚇親e個女仔,就張佢d標本收埋晒,唸住可以過一d平淡既日子啦,但係...不如意既事發生左
.......開頭,e個女仔只係去佢屋企到坐下,食下飯,但係日子耐左,e個女仔幫佢執屋,執下執下.....佢就發現左一d佢唔應該睇到既野....~~~女性既標本,開頭e個女仔只係以為果d係一d擺設,但係佢再留心d去睇,原來係女性既器官,果陣佢好驚,的士司機又就返黎啦,佢就張果d標本擺返去佢岩岩拎出黎果到啦....

的士司機返到屋企,見到未來既老婆o係屋企,又見屋企呾整齊,就知佢一定清潔過佢屋企...跟住佢就行去放標本既果到,睇下呢個未來老婆有冇搞過啦....點知...呢個的士司機突然間發狂,仲問呢個女仔點解要搞佢d野,呢個女仔好驚,就話『我乜都唔知嫁!』個的士司機果陣已經發狂了,咩都唔理,就入去廚師到拎刀出黎殺呢個女仔,而呢個女仔....就係咁比佢殺左,呢個的士司機果陣先知,佢又再次所左人,仲係佢心愛既女人,之後佢為左忘記e個女人,就出去不停咁殺果d夜歸既女仔........直至到佢被警察拉左,同埋被判終身監禁.........

此事暫時告一段落.....:043::043::043:
作者: 波子    時間: 2005-4-3 16:42

拎d標本睇....會開心咩-_-"
作者: 【↗草莓*】    時間: 2005-4-3 16:43

= =||你試下咪知囉....
人地變態嫁嗎...你話開唔開心啦...
作者: 零零八三    時間: 2005-4-4 22:55

好似話割d女仔條利"喂"魚=___="
作者: bo∼*    時間: 2005-4-5 11:54

好慘呀~個女仔~:009::009:
作者: BRiAN♀    時間: 2005-4-5 13:17

囉左d標本佢要黎做咩呀 ???
作者: 【↗草莓*】    時間: 2005-4-5 15:35

要黎做留念囉=____________="""

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0