標題: 女 人 有 兩 個 嘴 巴 , 兩 者 有 乜 唔 同 ?(18+) [打印本頁]

作者: 惡人一個    時間: 2006-12-9 20:25     標題: 女 人 有 兩 個 嘴 巴 , 兩 者 有 乜 唔 同 ?(18+)

女 人 有 兩 個 嘴 巴 , 兩 者 有 乜 唔 同 ?(18+)   

女 人 有 兩 個 嘴 巴 , 兩 者 有 乜 唔 同 ?

某 大 投 資 公 司 正 招 聘 董 事 長 秘 書 , 經 過 考 試 後 , 最 後
剩 低 三 位 少 女 進 入 最 後  面 試 。 面 試 當 日 , 大 老 闆 小 基 出  
一 個題 目 「 女 人 有 兩 個 嘴 巴 , 兩 者 有 乜  唔 同 ? 」 要 佢  三 位
應 徵者 回 答 。
第 一 位 小 斯 答 : 「 一 個 有 毛 , 一 個 冇 毛 。 」
老 闆 點 頭 。
第 二 位 小 雯 答 : 「 一 個 橫 , 一 個 直 。 」
老 闆 繼 續 點 頭 。
第 三 位 小 豬 就 答 : 「 一 個 係 自 己 用 , 另 一 個 係 專 門 畀
老 闆 你 用 。 」
老 闆 笑 吟 吟 咁 話 : 「 你 聽 日 返 工 啦 ! 」
作者: 惡人一個    時間: 2006-12-12 19:05

34個人看左唔回 唔好咁啦
作者: 烽少    時間: 2006-12-12 19:26

QUOTE:
Originally posted by 惡人一個 at 2006-12-12 07:05 PM:
34個人看左唔回 唔好咁啦

okok!
我覺得le個笑話都幾有深度,最岩一家大細一齊睇
作者: 惡人一個    時間: 2006-12-12 19:59

QUOTE:
Originally posted by 烽少 at 2006-12-12 07:26 PM:

okok!
我覺得le個笑話都幾有深度,最岩一家大細一齊睇

點一家大細ar~
作者: 烽少    時間: 2006-12-12 20:02

QUOTE:
Originally posted by 惡人一個 at 2006-12-12 07:59 PM:

點一家大細ar~

細佬仔睇唔明等大人教返佢地,再灌注正確ge思想比小朋友
作者: 惡人一個    時間: 2006-12-12 21:51

QUOTE:
Originally posted by 烽少 at 2006-12-12 08:02 PM:

細佬仔睇唔明等大人教返佢地,再灌注正確ge思想比小朋友

宜家d細佬好早熟:021:
作者: eggegg    時間: 2006-12-28 23:33

如果要咁先有人請....我情願唔做呀!!!!
作者: fireangel    時間: 2006-12-30 14:56

質疑緊呢份工係咪做秘書咁簡單==”
作者: gundamken    時間: 2006-12-30 15:30

18+@@

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0