標題: 呼籲大家請馬上盡快放出股票 及 經營權 (以更新) [打印本頁]

作者: 86    時間: 2006-8-12 15:37     標題: 呼籲大家請馬上盡快放出股票 及 經營權 (以更新)

本人會復興股票市場...

呼籲大家請盡快放股(全部)手頭上的股份~!!

股票經營者: 將自己的公司放盤發售後 , 我會將經營者放盤的股票以最低價買給我~!!

五日後 , 我會取消所有股票
(股民持有的股票即時兌換現金)

不放經營權 及 股份者 , 後果自負

請大家多謝合作  :062:  :062:  :062:

作者: 月。星夜Φ    時間: 2006-8-12 17:00

你會reset股票市場or只係將依加嘅股删走
作者: 86    時間: 2006-8-12 17:06

我會將依加嘅股删走......

以後上市要求更加嚴苛 (如更高的上市資金要求)

每人限最多2間公司~!!

作者: 月。星夜Φ    時間: 2006-8-12 17:22

加多幾條
1)"末得管理員許可不得將股票公司賣出"

防止有個別會員為左自己,開分身私下買賣

2)要求發帖300先玩得股票
作者: 無劍刀客    時間: 2006-8-13 19:47

QUOTE:
Originally posted by 月。星夜Φ at 2006-8-12 05:22 PM:
加多幾條
1)"末得管理員許可不得將股票公司賣出"

防止有個別會員為左自己,開分身私下買賣

2)要求發帖300先玩得股票

如果你個第二點真係咁既話
我諗依個網頁都唔會再有人上黎
或者會多左更多呃Post人任
作者: 月。星夜Φ    時間: 2006-8-14 15:12

修改為發帖150

我諗唔會有100%人為左股票先入黎論壇

但係無人上黎已經係事實

多人呃post好過無人上喇

唉~最大主持人都做左神龍(見首不見尾)

成日話泡女,又唔見人,又無相
作者: 86    時間: 2006-8-15 16:30

現在有150次發帖先可以玩......

玩股市會員的總資產有:
[1]二百億資金以上先可以申請間上市公司
[2]二千億資金以上先可以申請間上市公司

末得管理員許可不得將股票公司賣出~!!

每人限最多2間公司~!!

大家比D意見...

作者: 86    時間: 2006-8-15 16:37

8月17日 , 我會取消所有股票...

請大家盡快放出股份(全部)~!!

請大家多謝合作

作者: fireangel    時間: 2006-8-15 17:06

QUOTE:
Originally posted by 86 at 2006-8-15 04:30 PM:
現在有150次發帖先可以玩......

玩股市會員的資金 及 總資產(其中一種)有:
[1]二十億資金以上先可以申請間上市公司
[2]一百億資金以上 ...

那我想問問....
你的意思是, 開第一間需要20億, 第2間需要100億嗎??
即是最小要有120億才可以開2間公司??
作者: fireangel    時間: 2006-8-15 17:09

我還有一個問題的...

QUOTE:
多啦A夢有限公司倒閉,購買了該股的客戶被迫以當前價格全部拋出

baby公司公司業績不佳,投資人信心不足,現價下滑 0.77 %  

羅蔔仔公司放出非利好消息,現價下滑 1.34 %  

3G業績開始滑坡,現價下跌 3.12 %  

FedEX業績大幅滑坡,資金不足,現價下跌 3.71 %

皇龍集團倒閉,購買了該股的客戶被迫以當前價格全部拋出

為何會這樣的呢??
倒閉又會怎樣??
作者: 86    時間: 2006-8-15 17:22

QUOTE:
Originally posted by fireangel at 2006-8-15 05:06 PM:

那我想問問....
你的意思是, 開第一間需要20億, 第2間需要100億嗎??
即是最小要有120億才可以開2間公司??

都可以這樣說~!!
作者: 86    時間: 2006-8-15 17:23

QUOTE:
Originally posted by fireangel at 2006-8-15 05:09 PM:
我還有一個問題的...

為何會這樣的呢??
倒閉又會怎樣??

倒閉後,購買了該股的客戶被迫以當前價格全部拋出~!!

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0