標題: XBOX 360買左喇 [打印本頁]

作者: 月。星夜Φ    時間: 2006-8-4 00:06     標題: XBOX 360買左喇

今日行行下街見到部360,本來就無野

but見到RIDGE RACER 6,正~!

就買返工司,插綠,開機

load碟,噢PK喇,比同事見到

結果..........

大家由下午3:00玩到7:00

叫外賣......部機....

都係放返係屋企好........

下次出Wii,唔好係食tea買

唔係又要成個星期先返得屋企.....:009:
作者: Freedom    時間: 2006-8-4 00:12

你就好啦~有新機
我仲係PS2呀
作者: 雷達    時間: 2006-8-4 08:16

有機會影兩張大頭相睇下
作者: 月。星夜Φ    時間: 2006-8-4 11:16

好丫
作者: sayhochai    時間: 2006-9-22 18:14

買Memory Stick 卡一定要超小心,因為現時有太多假卡如果唔識好容易俾個的無良老板騙.我知有間舖的老板將假卡當真卡,當你知系假卡去換.佢又叫你加錢先同你換,但係個張唔係行卡而係水卡..........以下係個間舖的地址~~土瓜灣馬頭圍道442-448號德信商場地下4號舖~華景遊戲店!記住買卡時要小心
作者: sayhochai    時間: 2006-9-22 18:15

買Memory Stick 卡一定要超小心,因為現時有太多假卡如果唔識好容易俾個的無良老板騙.我知有間舖的老板將假卡當真卡,當你知系假卡去換.佢又叫你加錢先同你換,但係個張唔係行卡而係水卡..........以下係個間舖的地址~~土瓜灣馬頭圍道442-448號德信商場地下4號舖~華景遊戲店!記住買卡時要小心買Memory Stick 卡一定要超小心,因為現時有太多假卡如果唔識好容易俾個的無良老板騙.我知有間舖的老板將假卡當真卡,當你知系假卡去換.佢又叫你加錢先同你換,但係個張唔係行卡而係水卡..........以下係個間舖的地址~~土瓜灣馬頭圍道442-448號德信商場地下4號舖~華景遊戲店!記住買卡時要小心
作者: gogogo_we    時間: 2006-10-1 11:36

QUOTE:
Originally posted by Freedom at 2006-8-4 12:12 AM:
你就好啦~有新機
我仲係PS2呀

我都係!!

悶死了.....:028:
作者: scorpiofai    時間: 2007-2-5 23:52

QUOTE:
原帖由 gogogo_we 於 2006-10-1 11:36 發表

我都係!!

悶死了.....:028:

我仲係ps1=3="成一年冇玩過...
又冇game玩喎-3-

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0