標題: 你地覺得以下邊種人最賤格?(多選) [打印本頁]

作者: kai0500    時間: 2006-7-27 21:53     標題: 你地覺得以下邊種人最賤格?(多選)

你地最討厭邊種人呢?快d投下啦
作者: cccc123    時間: 2006-8-13 18:53

ccccccccccccccccccccc
作者: hkkn    時間: 2006-8-26 12:40

外掛仔LOR
作者: 楠    時間: 2006-9-2 01:59

尾234囉=.="
作者: sayhochai    時間: 2006-9-22 18:16

買Memory Stick 卡一定要超小心,因為現時有太多假卡如果唔識好容易俾個的無良老板騙.我知有間舖的老板將假卡當真卡,當你知系假卡去換.佢又叫你加錢先同你換,但係個張唔係行卡而係水卡..........以下係個間舖的地址~~土瓜灣馬頭圍道442-448號德信商場地下4號舖~華景遊戲店!記住買卡時要小心
作者: sayhochai    時間: 2006-9-22 18:16

買Memory Stick 卡一定要超小心,因為現時有太多假卡如果唔識好容易俾個的無良老板騙.我知有間舖的老板將假卡當真卡,當你知系假卡去換.佢又叫你加錢先同你換,但係個張唔係行卡而係水卡..........以下係個間舖的地址~~土瓜灣馬頭圍道442-448號德信商場地下4號舖~華景遊戲店!記住買卡時要小心
作者: sayhochai    時間: 2006-9-22 18:18

作者: sayhochai    時間: 2006-9-22 18:20

作者: sayhochai    時間: 2006-9-22 18:20

作者: 無劍刀客    時間: 2006-9-22 18:21

呃Post呃得你咁過引?
作者: 8    時間: 2006-9-29 22:47

屈人係cheater既人
作者: 妖狐鳴門    時間: 2006-11-6 22:22

我最憎就係D人一比人殺左就不停講操口
作者: skyken    時間: 2006-11-12 19:20

全部都係= =""""""""
作者: 高達    時間: 2007-2-19 08:41

:047: cccccccccccccccccccccccccccccc

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0