標題: (轉帖)曼聯稱c.7為非賣品,不接受任何報價 [打印本頁]

作者: 烽少    時間: 2006-7-13 15:44     標題: (轉帖)曼聯稱c.7為非賣品,不接受任何報價

英超勁旅曼聯周三表示,效力該隊的葡萄牙國腳C.朗拿度為非賣品。

「曼聯明確說明,絕不存在出售C.朗拿度的可能性,」曼聯在其網站上發表聲明說。「他剛剛與曼聯續約至2010年,球隊非常希望他能完全執行自己的合約。」

「曼聯不會接受對C.朗拿度的任何報價。」

英國報紙曾猜測,由於在葡萄牙淘汰英格蘭的世界杯八強戰中,這位葡萄牙邊鋒或多或少與英格蘭射手朗尼被罰下有所關連,因此他可能會選擇轉會。報導也稱他可能轉戰西甲豪門皇家馬德里。

「曼聯已經注意到媒體對他動向的諸多猜測,」曼聯在聲明中說。「他是世界足壇最閃亮的青年球星之一,實力已在世界杯中顯露無遺。曼聯絕不會出售自己的青年才俊。」

大家點睇?

我係佢我就唔留啦,雖然好波,不過人地個心,根本都唔係到,勉強無幸福
應留唔留,唔應留又走去留

加送一段朗尼同c朗第一次球場上ge接觸
作者: 雷達    時間: 2006-7-13 16:11

比我都唔留啦

隨時比班英格蘭仔隊死
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-13 17:04

我就唔信喇,就算你夾硬要佢留隊,ok~
佢場場個人扭哂,唔比波,睇下你到時點?
一個人有離心講到出口跟本好難救
安貞煥果陣就係頂入意大利就比人踢出球會,英格蘭d球迷成日攪事,你估下會點?
作者: 彭彭    時間: 2006-7-15 01:29

咪又好似費高係西班牙咁樣,人見人僧,開個角球都比上面d人丟水樽,丟火機
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-15 15:30

QUOTE:
Originally posted by 彭彭 at 2006-7-15 01:29 AM:
咪又好似費高係西班牙咁樣,人見人僧,開個角球都比上面d人丟水樽,丟火機

一定,果陣條友仲講過係巴塞一世唔轉會呀麻,跟住咪一個轉頭去左皇馬

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0