標題: 巴西輸波,後防負全責 [打印本頁]

作者: 你3母    時間: 2006-7-3 17:25     標題: 巴西輸波,後防負全責

本人對巴西同法國果埸估都係55波,因為巴西同法國對左咁多次,都係55波!

但今埸,我覺得巴西後要防負全責!

佢地又唔夠默契,輸果球都係因為裝越位裝失左,所以後防要負全責!

如果佢地有做足功課既都知亨利係叻仔,西班牙果埸又係,亨利哥俾你裝一次,2次不過唔會俾你裝到第三次!

巴西輸波後防一定要負全責
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-3 19:31

佢地好似唔係裝越位,係完全睇漏哂亨利
你唔發覺無人跟住亨利既咩
作者: 彭彭    時間: 2006-7-4 08:38

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2006-7-3 19:31:
佢地好似唔係裝越位,係完全睇漏哂亨利
你唔發覺無人跟住亨利既咩

跟住亨利ge應該係卡路士,卡路士都話退出國家隊喇
係對巴西亨利入果球波果時,被我見到卡路士好似係禁區出面唔知搞緊d乜
喱場之後巴西隊所有野都急跌,包括甸奴ge能力,有人話請左巴西讀唇專家黎
發現甸奴唔滿意卡富唔比波佢,有點內訌現象出現,都係ge甸奴今次世界盃一球都冇入過,係火爆d架喇
作者: 雷達    時間: 2006-7-4 08:41

防守?巴西一向打開全攻型,何來防守?
作者: 烽少    時間: 2006-7-4 12:41

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2006-7-4 08:41 AM:
防守?巴西一向打開全攻型,何來防守?

巴西一攻,後防即時得番3條友-.-
作者: 師父仔    時間: 2006-7-4 19:32

QUOTE:
Originally posted by 彭彭 at 2006-7-4 08:38 AM:

係對巴西亨利入果球波果時,被我見到卡路士好似係禁區出面唔知搞緊d乜
喱場之後巴西隊所有野都急跌,包括甸奴ge能力,有人話請左巴西讀唇專家黎
發現甸 ...

卡路士條友一向都係咁,起皇馬都係咁.......
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-4 19:46

QUOTE:
Originally posted by 彭彭 at 2006-7-4 08:38 AM:

發現甸 ...

比新人上位喇...
左閘有個叫阿祖安奴,好勁架,係西維爾

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0