標題: 【討論】英格蘭對葡萄牙結果 [打印本頁]

作者: 彭彭    時間: 2006-7-2 05:23     標題: 【討論】英格蘭對葡萄牙結果

120分鐘交白卷...不過冇法國對巴西果場咁樣法國食哂個巴西
火爆仔郎尼red card,預左,120分鐘都唔錯
最想講係射12碼分勝負果到,葡萄牙門將列卡度上左身,4球裡面撲到3球
令葡萄牙繼04年Euro用12碼射死英格蘭之後,再次用12碼將英格蘭踢出局∼

[ Last edited by 彭彭 on 2006-7-4 at 08:20 ]
作者: 雷達    時間: 2006-7-2 09:03

其實如果碧咸唔傷出又會點呢?
郎尼唔出場又會點呢

聽完勁down
作者: 烽少    時間: 2006-7-2 11:53

唔係呀...:032:
作者: zidane    時間: 2006-7-2 11:56

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2006-7-2 09:03 AM:
郎尼唔出場又會點呢

聽完勁down

世事就係敢
都唔知會發生咩野事
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-2 14:12

朗尼?條友學碧咸喇
碧咸98年第一次打世界盃,二黃一紅
朗尼06年第一次打世界盃,一紅
真係朗尼條友好累事,歐聯你又係咁,國家隊你又係咁,我真係唔覺得你係咩神童囉,只不過係一個好普通既前鋒,仲要係好強牛脾氣果隻,好心條友收下喇,有火唔係唔好,一味得個火爆根本就無用
而禾確特就全程跟操.艾力臣仲話選佢係賭注,籌碼你有係手呀
但係遲遲都唔買呢,又唔肯哂冷,失望
作者: 烽少    時間: 2006-7-2 14:50

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2006-7-2 02:12 PM:
朗尼?條友學碧咸喇
碧咸98年第一次打世界盃,二黃一紅
朗尼06年第一次打世界盃,一紅
真係朗尼條友好累事,歐聯你又係咁,國家隊你又係咁,我真係唔覺得你係咩神童囉,只不過係一個好普通既前鋒,仲要係好強牛脾氣果隻 ...

我唔明佢點解要選一個自己唔用ge禾確特,都唔選其他前鋒,例如 迪科爾
作者: kevinchow    時間: 2006-7-2 15:01

但係加時果個應該係12碼
球證睇唔到
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-2 16:17

QUOTE:
Originally posted by kevinchow at 2006-7-2 03:01 PM:
但係加時果個應該係12碼
球證睇唔到

篤到波先架....
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-2 16:24

QUOTE:
Originally posted by 烽少 at 2006-7-2 02:50 PM:

我唔明佢點解要選一個自己唔用ge禾確特,都唔選其他前鋒,例如 迪科爾

大把無用,正如你所講,迪科爾(熱刺),戴倫賓特(查爾頓),比亞堤(愛華頓),華素爾(曼城),L.摩亞(阿士東維拉),安德魯莊遜(Andy Johnson)姐係Aj喇(水晶宮)...更加唔明點解用無態既奧雲同朗尼,奧雲岩岩先出返,跟本狀態唔夠,傷左半年呀大佬,唔明點解唔選打足全季既人,姐係上面果d喇,起碼有比賽過呀麻,而朗尼得個牛脾氣,唔通佢無睇歐聯?朗尼唔收下既話人地真係笑住黎對你,做少少就可以令到你出場,打少個...根住又話禾確特係賭注,但係就死都唔肯哂冷...淨係跟操,買野,觀光...都忽忽地

比我簡既話,我簡高治,比亞堤,L.摩亞/戴倫賓特同埋安德魯莊遜

[ Last edited by 無劍刀客 on 2006-7-2 at 16:30 ]
作者: 師父仔    時間: 2006-7-2 17:41

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2006-7-2 04:24 PM:

大把無用,正如你所講,迪科爾(熱刺),戴倫賓特(查爾頓),比亞堤(愛華頓),華素爾(曼城),L.摩亞(阿士東維拉),安德魯莊遜(Andy Johnson)姐係Aj喇(水晶宮)...更加唔明點解用無態既奧雲同朗尼,奧雲岩岩先出返,跟本狀態唔 ...

仲有華素爾......講大賽經驗佢肯定好過禾確特,技術就唔知.:021:,都唔知艾力臣做咩野
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-2 19:37

QUOTE:
Originally posted by 師父仔 at 2006-7-2 05:41 PM:

仲有華素爾......講大賽經驗佢肯定好過禾確特,技術就唔知.:021:,都唔知艾力臣做咩野

華素爾岩岩出道好勁,有技術,速度
果陣我仲以為佢係希斯基二世
作者: 師父仔    時間: 2006-7-2 19:45

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2006-7-2 07:37 PM:

華素爾岩岩出道好勁,有技術,速度
果陣我仲以為佢係希斯基二世

係:025:,不過自從04年歐洲國家杯射失12碼比葡萄牙之後從此起國家隊消聲匿跡=.=
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-2 19:47

QUOTE:
Originally posted by 師父仔 at 2006-7-2 07:45 PM:

係:025:,不過自從04年歐洲國家杯射失12碼比葡萄牙之後從此起國家隊消聲匿跡=.=

今年係曼城打返起喇
作者: 師父仔    時間: 2006-7-2 19:59

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2006-7-2 07:47 PM:

今年係曼城打返起喇

打返起艾力臣都唔搵佢,你話艾力臣係咪抵插:026:
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-2 20:06

QUOTE:
Originally posted by 師父仔 at 2006-7-2 07:59 PM:

打返起艾力臣都唔搵佢,你話艾力臣係咪抵插:026:

都話佢選左朗尼,奧雲,禾確特=低能
迪科爾(熱刺),戴倫賓特(查爾頓),比亞堤(愛華頓),華素爾(曼城),L.摩亞(阿士東維拉),安德魯莊遜(Andy Johnson)姐係Aj喇(水晶宮)
上面求其汁返三個都好過果三位人兄

[ Last edited by 無劍刀客 on 2006-7-2 at 20:07 ]
作者: 師父仔    時間: 2006-7-2 20:36

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2006-7-2 08:06 PM:

迪科爾(熱刺),戴倫賓特(查爾頓),比亞堤(愛華頓),華素爾(曼城),L.摩亞(阿士東維拉),安德魯莊遜(Andy Johnson)姐係Aj喇(水晶宮)

[ Last ...

咪係..
作者: 烽少    時間: 2006-7-3 02:29

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2006-7-2 08:06 PM:

[ Last ...

佢選禾確特我唔怪佢...
但係我覺得佢kai在選完入黎唔用

仲有...你地覺得高治點呀...?我覺得佢夠高,都幾適合英格蘭左右兩邊出波ge打法
可以做下二傳果d野
但我覺得佢浪費唔小機會...

仲有林柏特由第一場至出局,好多射門,但係就一球都唔入,佢都有小小問題,有9射之嫌...
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-3 15:34

QUOTE:
Originally posted by 烽少 at 2006-7-3 02:29 AM:

佢選禾確特我唔怪佢...
但係我覺得佢kai在選完入黎唔用

仲有...你地覺得高治點呀...?我覺得佢夠高,都幾適合英格蘭左右兩邊出波ge打法
可以做下二傳果d野
但我覺得佢浪費唔小機會...

仲有林柏特由第一場 ...

本人高治Fans,我認為佢做到應該做既野,本身佢身型單簿,用頭緊加唔係佢最勁既一項,用腳先係最勁,雖然佢咁高,但係腳下功夫唔錯,因為身高高既關係,攪到佢速度都變慢左,如果佢改善下個身體,變到好似東尼咁,我相信佢會係一件入球機器
林伯特就...講真佢打足咁多場都咁沉,第一球十二碼比佢射根本就浪費,但因為英格蘭入面無乜十二碼劊子手,無法喇,唯有比佢射,點知就係佢一射,第一球唔入,攪到其他人壓力仲大,因為無乜幾何射十二碼呀麻,你幾時會見到加歷查果d射十二碼姐...."

[ Last edited by 無劍刀客 on 2006-7-3 at 15:37 ]
作者: 你3母    時間: 2006-7-3 17:14

如果我係教練.我一定用442囉∼前鋒...用高治同禾確特!!朗尼70幾時先俾佢出囉!!!!!大家都知朗尼個個性啦!!

仲次次都輸俾12馬
我唔明點解佢地冇乜練過囉
作者: 彭彭    時間: 2006-7-4 08:27

我覺得賽後緊要D,C.郎拿度見到郎尼踏中人之後,即使佢係老遠30幾碼都走過黎同球証理論,大家都係曼聯到踢ge,返返聯賽唔知會有咩發生呢
作者: 烽少    時間: 2006-7-4 12:44

QUOTE:
Originally posted by 彭彭 at 2006-7-4 08:27 AM:
我覺得賽後緊要D,C.郎拿度見到郎尼踏中人之後,即使佢係老遠30幾碼都走過黎同球証理論,大家都係曼聯到踢ge,返返聯賽唔知會有咩發生呢

我睇報紙話朗尼要將c朗 c開兩邊wo-.-
作者: 師父仔    時間: 2006-7-4 19:28

QUOTE:
Originally posted by 彭彭 at 2006-7-4 08:27 AM:

佢今次做左英格蘭出局罪人.......佢一出場都好唔掂=.=
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-4 19:47

QUOTE:
Originally posted by 師父仔 at 2006-7-4 07:28 PM:

佢今次做左英格蘭出局罪人.......佢一出場都好唔掂=.=

佢根本就係極度有問題
作者: Shun    時間: 2006-7-4 20:40

-  -太劓動啦朗尼
作者: 彭彭    時間: 2006-7-6 04:18

QUOTE:
Originally posted by 烽少 at 2006-7-4 12:44:

我睇報紙話朗尼要將c朗 c開兩邊wo-.-

聽佢講丫,佢咩都講得出ga喇
作者: 雷達    時間: 2006-7-6 20:31

QUOTE:
Originally posted by 師父仔 at 2006-7-4 07:28 PM:

佢敢唔敢番灼曼聯都成問題

遲早比人打
作者: 保密者    時間: 2006-7-8 21:38

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2006-7-2 09:03 AM:
郎尼唔出場又會點呢

聽完勁down

有奧雲,碧咸同埋朗尼
有可能win坡!!!!!!!!!!
作者: 000967121    時間: 2006-8-29 10:32

我估艾力臣都係諗住朗尼收火會踢得好d,點知都係收唔到火=0=”
果場算係英格蘭踢今次世界盃最落力果次=’=

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0