標題: 【討論】8強大戰 英格蘭Vs萄圖牙 [打印本頁]

作者: 無劍刀客    時間: 2006-6-28 16:26     標題: 【討論】8強大戰 英格蘭Vs萄圖牙

英格蘭返倫敦定係萄圖牙返首都?
作者: zidane    時間: 2006-6-28 16:27

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2006-6-28 04:26 PM:
英格蘭返倫敦定係萄圖牙返首都?

又係五五波既賽事
作者: 無劍刀客    時間: 2006-6-28 16:41

英格蘭方面,場場贏1:0..後防線不穩,就連今季最穩陣既泰利,但表現都患得患失..令到艾殊利高爾係左後防包返中間個位...而碧咸上場博到盡,賽後好似仲連黃膽水都嘔埋出黎,而朗尼持續無表現...高治又成日錯失入球機會,而秘密武器禾確特仲要未出過場一分鐘,每次比賽都只係熱身...今場會唔會用佢都係未知之數,而中場林伯特,今屆世界盃射就射得多,起左成17次腳,但可惜一球中龍都無,今場睇黎都不會被睇好,而謝拉特已經射入二球入球,但可惜既係經常隱形,而佢同林伯特又係真唔係咁夾,但係佢既遠射永遠係最殺食既武器,希望今場英格蘭抹走哂之前比人插到爆既表現,打出一場技術勝擊倒既比賽
萄圖牙方面,上場憑住文尼治既入球,以1:0氣走荷蘭,文尼治今屆世界盃fit到痺,但係可惜被罰下二名球員,一個係防守中場哥斯天拿,一個係全能中場迪高...而萄圖牙相信會將費高改打攻中,而比堤/泰亞高將會取代哥斯天拿既位置...而上場萄圖牙既皇牌射手保列達交出一個助攻,相信佢今場會受到英格蘭既嚴密防守,可能文尼治既遠射會大派用場,仲有已經無復2000年歐洲國家盃狀態既紐奴高美斯作為後備殺手,一陣可能一聲唔該就用佢既技術+速度舞左入禁區偷雞食到一粒
總結就係,就算英格蘭贏,都唔會大炒..如果萄圖牙贏,要付出多一倍努力呀
我覺得英格蘭會贏

[ Last edited by 無劍刀客 on 2006-6-28 at 20:35 ]
作者: zidane    時間: 2006-6-28 16:56

QUOTE:
Originally posted by 無劍刀客 at 2006-6-28 04:41 PM:
英格蘭方面,場場贏1:0..後防線不穩,就連今季最穩陣既泰利,但表現都患得患失..令到艾殊利高爾係左後防包返中間個位...而碧咸上場博到盡,賽後好似仲連黃膽水都嘔埋出黎,而朗尼持續無表現...高治又成日錯失入球機會, ...

嘩唔使打敢多字啊:001:
朗尼好似味入過波=.=
作者: zidane    時間: 2006-6-28 16:58

同時我覺得會踢到+時
作者: 無劍刀客    時間: 2006-6-28 18:55

QUOTE:
Originally posted by zidane at 2006-6-28 04:56 PM:

嘩唔使打敢多字啊:001:
朗尼好似味入過波=.=

好多字咩,我每日都唔只打咁少喇A"A

[ Last edited by 無劍刀客 on 2006-6-28 at 20:33 ]
作者: 你3母    時間: 2006-6-28 18:59

英格蘭win囉!!!!!!萄圖牙有2條勁野停左~又好多人有黃牌在身~~~~再拎既~~就算入到4強就係咁先!!!!!!!!!!所以萄圖牙d人唔會太狼去槍波囉~~~唔好睇少英格蘭~~你以為英格蘭對上幾埸都係少勝~~冇咁勁~其實英格蘭同法國一樣~~~~~對住廢既就廢~如果對住勁野~佢地又會勁番!

睇好英格蘭!!!!!!!!!
作者: 無劍刀客    時間: 2006-6-28 20:37

推返出去喇
作者: 烽少    時間: 2006-6-29 01:24

英格蘭嬴梗
作者: zidane    時間: 2006-6-29 17:42

QUOTE:
Originally posted by 烽少 at 2006-6-29 01:24 AM:
英格蘭嬴梗

睇來你好有信心
作者: 雷達    時間: 2006-6-29 21:41

買梗英格蘭嬴
作者: ianian1204    時間: 2006-6-29 21:55

我都覺得係英格兰WIN呀.....................
作者: 夜影    時間: 2006-7-1 08:16

QUOTE:
Originally posted by 烽少 at 2006-6-29 01:24:
英格蘭嬴梗

我都覺得英格蘭會贏
作者: 雷達    時間: 2006-7-1 08:28

有野睇有野睇
作者: 烽少    時間: 2006-7-1 18:57

我覺得萄圖牙本身都係用班主力黎踢,正選有幾個攞左黃牌,迪高唔出得,c朗仲好似傷左

除非英格蘭踢得差,唔係想嬴都幾難   e"e
作者: Shun    時間: 2006-7-1 19:00

葡萄牙咁多張 黃x  打條毛-  -
作者: 無劍刀客    時間: 2006-7-1 19:25

QUOTE:
Originally posted by Shun at 2006-7-1 07:00 PM:
葡萄牙咁多張 黃x  打條毛-  -

- -"唔覺

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0