標題: 【求助】邊個有《 只對你說 - 林俊傑 》首歌比我DOWNLOAD 同埋 歌詞 ? 我想要 [打印本頁]

作者: linlin    時間: 2006-6-21 16:41     標題: 【求助】邊個有《 只對你說 - 林俊傑 》首歌比我DOWNLOAD 同埋 歌詞 ? 我想要

邊個有《 只對你說 - 林俊傑 》首歌比我DOWNLOAD 同埋  歌詞 ?  我想要

PLZ 丫

好緊要嫁   唔該大家幫幫忙

我會好感激大家嫁!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Last edited by linlin on 2006-6-21 at 17:02 ]
作者: 43916213    時間: 2006-6-21 16:47

希望幫到你
作者: 43916213    時間: 2006-6-21 16:51

只對你說  林俊傑

我心裡這句話
還是想對你說sa lan he yo
站在寂寞的舞台上
燈光下拖著自己的影子
音樂重複我們共同的憂傷

不是每一次的演唱
就可以淡忘明天沒有你
In my heart we’ll never be apart

殘留手上的香味提醒我
在數位相機裡留下的承諾
每一封簡訊傳出的思念 都對你說

sa lan he yo
means "I love you"
代表著我離不開你
每分每秒每一個聲音
只有你撒嬌會讓我微笑

sa lan he yo 只對你說
I will love you, and forevermore
我答應, baby you will see
每一個我都屬於你
作者: linlin    時間: 2006-6-21 16:56

呀!!!!!!!!!!!!!

唔該你呀!!!!

你好好人呀!!!!

^ ^  唔知點多謝你好....

THZ
作者: 43916213    時間: 2006-6-21 17:27

幫助會員係應該既 幫到就幫 唔洗咁客氣^^
作者: 43916213    時間: 2006-6-21 17:32

林俊傑 -01.只對你說.mp3 比埋你 岩岩搵既^^
作者: linlin    時間: 2006-6-21 17:43

嗚嗚嗚...................

超感激你呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

好人有好報

唔該晒呀    真係好人使嫁姐

副版主  依個位 岩晒你啦

好對唔住呀!!!  要你特登搵比我

唔該晒呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: 43916213    時間: 2006-6-21 18:08

得閒 咪幫下人囉^^

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0