標題: 古田及任可PS2迷請進 [打印本頁]

作者: 月。星夜Φ    時間: 2006-6-9 00:19     標題: 古田及任可PS2迷請進

我用hard disk玩PS2,近來有咩好玩,post下出黎

最好有介紹,有圖,BT種子

如果好我會加分
作者: 古田    時間: 2006-6-9 07:45

QUOTE:
Originally posted by 月。星夜Φ at 2006-6-9 00:19:
我用hard disk玩PS2,近來有咩好玩,post下出黎

最好有介紹,有圖,BT種子

如果好我會加分

點解係要我.......=.=
我最近都無玩ps2
我只記得好似移植左psp個隻gta
最近我真係唔知啦(好似話4-5月係淡期)
大神,monter hunter2(係唔係?),ff7睇落幾好
絕體2都ok,不過超快厭
ff12你有啦(我覺得超唔掂.....ff6-10全部都好過佢!!)
我只係知咁多....問其他人啦~
重有呀....現家先問....無人down啦......
作者: 月。星夜Φ    時間: 2006-6-9 12:47

太空戰士VII:地獄犬的輓歌!?我down下先

FF12到左大沙灘

monter hunter 2(mhp)=.=,我連PSP (MHP)都唔識玩,可能無咩人玩

大神,down緊.........
作者: 細葉∼    時間: 2006-6-9 13:12

QUOTE:
Originally posted by 月。星夜Φ at 2006-6-9 12:47 PM:
太空戰士VII:地獄犬的輓歌!?
...

我想玩呀...

喂...我囉哂d車喇 kaka~~不過未打哂 EX
仲咩game借比我玩玩
作者: 無劍刀客    時間: 2006-6-9 14:20

QUOTE:
Originally posted by 古田 at 2006-6-9 07:45 AM:

點解係要我.......=.=
我最近都無玩ps2
我只記得好似移植左psp個隻gta
最近我真係唔知啦(好似話4-5月係淡期)
大神,monter hunter2(係唔係?),ff7睇落幾好
絕體2都ok,不過超快厭
ff12你有啦(我覺得超唔掂.. ...

monster hunter 2= ="
作者: bruce_913764    時間: 2006-6-21 16:45

想玩.............:024::057::047:
作者: Freedom    時間: 2006-7-21 23:02

唔知呢張有冇幫助呢?

[ Last edited by Freedom on 2006-7-21 at 23:07 ]

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0