標題: 雷達哥哥!点解下载你上传的节目要成3个钟! [打印本頁]

作者: guojiu    時間: 2006-5-31 17:27     標題: 雷達哥哥!点解下载你上传的节目要成3个钟!

雷達哥哥!我点解下载你上传的在晴朗的一天出发要成3个钟!!而下载叱咤乐论等其他度系好快即.惟独系下载雷達哥哥你上传的节目系要好耐.真系好抑郁!我好中意在晴朗的一天出发尼个节目,但系每次下载度系显示要成3个钟,试过下载左一次真系要用成3个钟.真系顶晤顺,所以先上来请教你点先可以加快下载速度?麻烦雷達哥哥你帮解决一下!:025:万分感谢!!我用即系浙江网通,下载果时系直接点激目标另存为.
作者: 無劍刀客    時間: 2006-5-31 17:27

3個鐘@@"
作者: 雷達    時間: 2006-5-31 17:32

你身處大陸?
作者: 無劍刀客    時間: 2006-5-31 17:33

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2006-5-31 05:32 PM:
你身處大陸?

浙江網通= ="
咪玩喇你
作者: guojiu    時間: 2006-5-31 17:54

我衣家系大陆做野啊!
作者: 雷達    時間: 2006-5-31 18:03

因為之前有些國內的朋友.......不斷轉載我們連結,令致數據中心把我的伺服器與國內連線速度下調(因為與國內的頻寬價錢十分高).......所以下載也屬於慢的.......現在唯有是等數據中心開放......為您帶來不便,敬希見諒
作者: scorpiofai    時間: 2006-5-31 18:16

QUOTE:
Originally posted by 雷達 at 2006-5-31 06:03 PM:
因為之前有些國內的朋友.......不斷轉載我們連結,令致數據中心把我的伺服器與國內連線速度下調(因為與國內的頻寬價錢十分高).......所以下載也屬於慢的.......現在唯有是等數據中心開放......為您帶來不便,敬希 ...

雷達哥哥....我係香港住既..但係我要dl成3分鐘先dl到你d節目..
成3分鐘咁多啊..........有冇得再快d...定係你直接做一次比我聽好d啊...
(..搞下笑姐......唔好嬲..............國內真係下載得咁慢咁慘啊......)
再唔係你比錢903culd...直接去聽lo...呢個方法唔錯嫁...不過唔知幫唔幫到你呢
作者: 雷達    時間: 2006-5-31 18:26

國內應該上唔到903

國內防左香港電台
作者: guojiu    時間: 2006-5-31 18:28

好!多谢塞你的答复.感先上传到storeandserve.com上面再下载系晤系会好地呢?本站好多网友度系感做,而我下载起身速度度好快.3分钟到就得拉.
作者: guojiu    時間: 2006-5-31 18:33

国内好多网上播放器度可以在线收听903同买港台.而且重晤有剪播添.香港葛电台系大陆受限制晤系感多,毕竟识听广东话即人占全国人口的少数.
作者: 雷達    時間: 2006-5-31 18:33

QUOTE:
Originally posted by guojiu at 2006-5-31 06:28 PM:
好!多谢塞你的答复.感先上传到storeandserve.com上面再下载系晤系会好地呢?本站好多网友度系感做,而我下载起身速度度好快.3分钟到就得拉.

不失為一個好方法

以往速度其實是很高的....但可惜被國內朋友....

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0