標題: 2個人出街 [打印本頁]

作者: 高比仔    時間: 2006-5-28 23:22     標題: 2個人出街

如果同個女朋友 都拍左 2個月拖
攬過 又 拖左手

但係佢都唔肯同你2個人出街...即係點:047::047::047:
作者: 米B    時間: 2006-5-29 01:44

其實你都講同你一齊都2個月啦~!

甘短的時間就不能坦誠相處,以後的日子點算?

當然問下佢本人會比較好!!!!
作者: 森魔    時間: 2006-5-29 10:13

2個月都唔肯同你,2個人出街,你地有冇用個心架
作者: 高比仔    時間: 2006-5-29 17:32

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2006-5-29 01:44 AM:
其實你都講同你一齊都2個月啦~!

甘短的時間就不能坦誠相處,以後的日子點算?

當然問下佢本人會比較好!!!!

佢成日話....唔知...唔係...no y...冇得解~~
作者: 高比仔    時間: 2006-5-29 17:33

QUOTE:
Originally posted by 森魔 at 2006-5-29 10:13 AM:
2個月都唔肯同你,2個人出街,你地有冇用個心架

如何得知
作者: 心淡    時間: 2006-5-30 11:41

如果你係真心對人,你就比多d心機同耐性落去!
切記唔好傷人心,否則可以後悔一世!
作者: 細葉∼    時間: 2006-5-30 22:53

QUOTE:
Originally posted by 高比仔 at 2006-5-28 11:22 PM:
如果同個女朋友 都拍左 2個月拖
攬過 又 拖左手

但係佢都唔肯同你2個人出街...即係點:047::047::047:

如果係佢自己唔肯

就肯係搵你攝時間  只係想搵個男仔鍚下...

其實跟本唔鐘意你  有機會有第二個男友添...
作者: 高比仔    時間: 2006-6-1 17:26

QUOTE:
Originally posted by 細葉∼ at 2006-5-30 10:53 PM:

如果係佢自己唔肯

就肯係搵你攝時間  只係想搵個男仔鍚下...

其實跟本唔鐘意你  有機會有第二個男友添...

咁我知佢唔係wo.....呢個 90%有信心=__=
作者: 米B    時間: 2006-6-2 01:35

QUOTE:
Originally posted by 高比仔 at 2006-5-29 05:32 PM:

佢成日話....唔知...唔係...no y...冇得解~~

哈哈  好似當年的我WO~~!:006:

如果無錯...其實佢鍾意你GA~ 同只係唔好意思只係同你一齊!!

比D耐性等下...遲下會無事:029:
作者: 高比仔    時間: 2006-6-4 11:38

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2006-6-2 01:35 AM:

哈哈  好似當年的我WO~~!:006:

如果無錯...其實佢鍾意你GA~ 同只係唔好意思只係同你一齊!!

比D耐性等下...遲下會無事:029:

真衰-__-""""
作者: 米B    時間: 2006-6-5 23:52

QUOTE:
Originally posted by 高比仔 at 2006-6-4 11:38 AM:

真衰-__-""""

咩衰呀!!!!:064: 只係未習慣姐....

E+無咩事啦掛???同佢出街街!!!
作者: 高比仔    時間: 2006-6-8 22:25

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2006-6-5 11:52 PM:

咩衰呀!!!!:064: 只係未習慣姐....

E+無咩事啦掛???同佢出街街!!!

exam中=__= 過多2個星期先諗下/__\"" 嗚嗚:037::037:
作者: kaka_devil    時間: 2006-8-10 23:44

可能佢真係冇鐘意你
但係唔好灰心
用真誠搞掂怇

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0