標題: 唔該大家入一入黎幫下小弟 [打印本頁]

作者: 心淡    時間: 2006-5-28 17:49     標題: 唔該大家入一入黎幫下小弟

我最近同女朋友分左手,但宜家我後悔喇,就唔知點樣好!我得一個星期時間咋!
件事係咁既:
我應承左佢話,當我搵到工儲夠錢就同佢搬出黎一齊住,但我用左成個月既時間都搵唔到工,因為咁所以我好自卑,我覺得我冇用冇能力,可以照顧到佢,所以我同佢分手,但之後我日日都食唔安訓唔到,因為我太掛住佢,所以我想同佢復合,但佢話唔再信,同憎到我死,死都唔會比機會我,我經過一番努力終於比我得到左一個機會,但時間就只有一個星期,佢仲係好嬲我唔多想同我講野,我實在冇辨法之下向大家求救,請大家幫下我啦!只要今次得左,我保證會當佢係寶!無論咩方法我都會做,就算要我放低我既尊嚴都可以!請大家幫幫忙比D意見!得一個星期時間咋!唔該大家喇!:009:
作者: 傻仔雄    時間: 2006-5-28 17:51

你得一個星期時間係做咩野先
作者: 心淡    時間: 2006-5-28 18:05

一星期內要補償所有過錯,佢話我當初應承左佢,會照顧佢,話我反口,要我作出補償,
我唔知要點補償呀...
作者: 米B    時間: 2006-5-29 01:46

照顧?不等待要搬出梨住呀!!!

你幾大呀??? 甘快就要同居呢?

同補償?? 一個星期睇到的只能是表面野!

根本就補償唔到咩!!!:038:
作者: 心淡    時間: 2006-5-29 10:12

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2006-5-29 01:46 AM:
照顧?不等待要搬出梨住呀!!!

你幾大呀??? 甘快就要同居呢?

同補償?? 一個星期睇到的只能是表面野!

根本就補償唔到咩!!!:038:

就算睇到既只係表面野我都會去試,仲之仲有一線機會我都會試!
過左一個星期後,佢唔原涼我,我就會死心!
作者: 米B    時間: 2006-5-29 22:17

QUOTE:
Originally posted by 心淡 at 2006-5-29 10:12 AM:

就算睇到既只係表面野我都會去試,仲之仲有一線機會我都會試!
過左一個星期後,佢唔原涼我,我就會死心!

人對住愛情就係賤''''

其實你一早就知道點做'''

但人就係總想問一問!!! 岩嗎?
作者: 心淡    時間: 2006-5-30 11:33

QUOTE:
Originally posted by 米B at 2006-5-29 10:17 PM:

人對住愛情就係賤''''

其實你一早就知道點做'''

但人就係總想問一問!!! 岩嗎?

你講得岩!我係知道點做!
不過我決定放棄...
作者: 細葉∼    時間: 2006-5-30 22:49

QUOTE:
Originally posted by 心淡 at 2006-5-28 05:49 PM:
我最近同女朋友分左手,但宜家我後悔喇,就唔知點樣好!我得一個星期時間咋!
件事係咁既:
我應承左佢話,當我搵到工儲夠錢就同佢搬出黎一齊住,但我用左成個月既時間都搵唔到工,因為咁所以我好自卑,我覺得我冇用 ...

我應為

只要佢係真係仲中2你既話

只要你做少少野比佢睇 佢都會同返你一齊

但相反 佢存心玩你 你做乜都冇用
作者: 米B    時間: 2006-6-2 01:38

QUOTE:
Originally posted by 心淡 at 2006-5-30 11:33 AM:

你講得岩!我係知道點做!
不過我決定放棄...

放棄??? 希望同祝你真的能放下吧!!!

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0