標題: 為什麼嚴重警告我?? [打印本頁]

作者: 苦哈哈    時間: 2006-5-3 18:34     標題: 為什麼嚴重警告我??

我沒有出錯!!好傷心啊!!!
作者: 86    時間: 2006-5-3 18:37

雀BirD發出警告,原因 多次錯版....唔該睇清楚先好post....
作者: ☆simon★    時間: 2006-5-3 18:38

係...
作者: 雀BirD    時間: 2006-5-3 19:36

QUOTE:
Originally posted by 苦哈哈 at 2006-5-3 06:34 PM:
我沒有出錯!!好傷心啊!!!

你冇出錯...唔該你睇清楚d...
我前前後後已經將唔只10個你ge post由談天說地移去笑話分享....
同你講過好多次....你post錯版...
如果咁都叫冇出錯...咁咩先叫出錯?
係...談天說地幾乎咩都post...前提係你唔知要post係邊or係比大家休閒地討論....
睇返你d post...前幾次你post錯....我都已經講左笑話要post係笑話分享...
但係你又再錯版幾次...我唔係未講過架....
我亦都警告過一次....
一而再再而三咁....仲叫冇錯呀?????
你自己反省下啦....

仲有呀...成日post ge都係人地係冇耐之前post過...自己注意下啦...
作者: 苦哈哈    時間: 2006-5-4 16:34     標題: 我不知!

我不知!求求你啦???
作者: ☆simon★    時間: 2006-5-4 16:36

你經常出錯,係人都警告你la!!
作者: 苦哈哈    時間: 2006-5-4 16:39     標題: 不是同你講啊!

不是同你講啊!
作者: 無劍刀客    時間: 2006-5-5 18:18

QUOTE:
Originally posted by 雀BirD at 2006-5-3 07:36 PM:

你冇出錯...唔該你睇清楚d...
我前前後後已經將唔只10個你ge post由談天說地移去笑話分享....
同你講過好多次....你post錯版...
如果咁都叫冇出錯...咁咩先叫出錯?
係...談天說地幾乎咩都post...前提係你唔 ...

算鬼數喇...
你睇下有幾人入黎抽水?

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0