標題: "爛臉的女孩" [打印本頁]

作者: 張健    時間: 2006-4-29 21:53     標題: "爛臉的女孩"

"爛臉的女孩" no..1 貪靚..係女人既本性... 大眼睛...高鼻子..小咀巴... 尖尖的瓜子臉...雪白的肌膚...修長,豐滿既身材 以上既優點係每個女仔都想擁有.. 男仔見到哩d女仔都會望多幾下.... ______________________________________ 哩個故仔既主角..〔〔雪〕〕.. 就係擁有晒女仔既〔美〕 由上望到下...冇1樣野係不足... 整個人都好完美...就似雪1樣純潔 係佢身上搵唔到任何破綻... 〔〔雪〕〕好似佢既媽媽.. 雪既媽媽天生擁有一副〔美〕既面孔.. 只可惜...1個〔美〕字就令到佢既1生成為男人既際品 每晚過著1 d 唔係人既生活...任人污辱... 而惟1對佢專1既男人亦離佢而去... 但係佢為左〔雪〕..咩都願意... 雪媽心諗::::只要養大佢...就唔洗再過哩d生活ga啦!! 雪由細到大都好爭氣...佢知道媽媽搵$辛苦.. 佢好努力讀書....自己識照顧自己.... 只可惜....係雪9歲果年.... 雪媽因為愛滋病死左... 雪媽死之前留左封信比雪..   我既乖女:      雪…媽媽遲d可能要去1個好遠既地方...      唔可以再照顧你啦!我知你乖女...你從來冇令過我失望..      床底下有d$...d $係用黎留比你讀書ga...媽咪唔係你身邊...      你要自己照顧自己呀...要努力d呀...大個做1個有用既人      唔好重返媽咪條舊路...媽咪會1直睇住你ga....      你有d唔開心就同媽咪張相講la...      仲有唔好相信男人....係哩個世界上..男人係冇個好ga...      媽咪張梳妝抬有好多條巴痕...你將佢1條條咁貼落塊面度..      咁樣會對你都會好....唔會有男人埋你身ga啦...      你記得要保護自己呀...永遠都唔好除條巴痕出黎呀!      記得媽咪講既野呀....我時日無多la...      你要堅強....唔好喊呀..媽咪會等你出頭既1日ga...                         (突然封信有1灘血) 雪就係拎住哩封信...喊捉3日3夜... 雪: 媽咪................... ar雪將1條條既巴痕貼上塊面..... ar雪唔敢相信鏡入面既自己...成塊面好似爛左咁... 從此ar雪戴住哩個假面具做人... ______________________________ 有興趣睇既話就留言la..
作者: cube    時間: 2006-4-29 22:19

I want to read the next part ^_^
作者: vicky000    時間: 2006-4-30 21:12

我想睇啊.......................................................................
作者: 小小嬋    時間: 2006-5-7 20:28     標題: 唔係掛

個d疤痕係佢媽既?
作者: xto    時間: 2006-5-9 03:25

我想要ah 可唔可以pm俾我 thx
作者: bbgirl    時間: 2006-7-24 18:09

係第二個論壇睇過啦!! 唔錯唔錯!!
作者: Freedom    時間: 2006-7-24 18:17

post more please it is good
作者: fireangel    時間: 2006-7-25 12:24

個故仔好似好得意咁喎... 我都想佢會發展成點...!!

歡迎光臨 雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇 (http://bbs.lritat.com/) Powered by Discuz! 5.0.0