雷達部屋論壇 - 香港討論區 ! 電台資訊的論壇

標題: 903 AiShiTeRu+拉闊音樂會+你聽我唔到 2010-05-15 rar(asf/MP3)
gxgxgxhk
高級會員

UID 76321
精華 0
積分 531
帖子 414
現金 2
存款 2
閱讀權限 20
註冊 2010-1-10
狀態 離線
903 AiShiTeRu+拉闊音樂會+你聽我唔到 2010-05-15 rar(asf/MP3)

愛情係你肥o左o既時候,驚佢唔開心;
愛情係今日已經諗定聖誕節點同佢過;
愛情係你可以為o左佢唔著得咁性感,但係為鼳\可以更性感!
每個星期六,迪偉 小儀為愛情做Aishiteru,為愛情兩個一齊...做!!

【檔案名稱】:AiShiTeRu 節目重溫2010-05-15
【檔案格式】:rar(asf/MP3)
【檔案數目】:1
【免費空間】:XUN6
【開放時間】:14日 (有時網站維修,可以等會再試)
【節目主持】:小儀 余迪偉
【下載地址】:

15:00-15:30 You're taken!   
15:30-16:00 愛人有500之貪玩女友與老實男友   
16:00-16:30 艾威行少d冤枉路既道理!!   
16:30-17:00 艾威教你點樣玩愛情既遊戲!!

rar(asf)
下載文件 AiShiTeRu5-15.rar (12.56 MB)

rar(MP3):
下載文件 AiShiTeRu5-15.mp3.rar (39.42 MB)

【檔案名稱】:拉闊音樂會+張敬軒x側田x林宥嘉
【檔案格式】:rar(asf/mp3)
【節目主持】:張敬軒x側田x林宥嘉
【下載地址】:

asf:
下載文件 903id club 拉闊音樂會 張敬軒x? ... (12.69 MB)
mp3:
下載文件 903id club 拉闊音樂會 張敬軒x? ... (39.52 MB)

【檔案名稱】:你聽我唔到2010-05-15
【檔案格式】:rar(asf)
【節目主持】:陳強
【下載地址】:

asf:
下載文件 聽我唔到5-15.rar (12.87 MB)

mp3:
下載文件 聽我唔到5-15.mp3.rar (40.21 MB)
頂部
[廣告]

最新主題 最新回覆 熱門話題